Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tothzsoka52@gmail.com

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

tothzsoka52@gmail.com eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Szia ! Köszönöm a gyors válaszodat és nagyon örülök annak hogy valaki végre foglalkozik a problémámmal. Már a hivatalos levelezési felületen is reklamáltam . Telefonon a szükséges adatokat is megadtam és beszéltem is műszaki kollégákkal. Én már régen ezt kértem hogy egy jelerősítőt szereljenek fel de erre a következő tájékoztatást kaptam.. Vegyek egy LTE Wi-Fi routert. Viszont másik kolléga telefonon ezt teljesen feleslegesnek tartja mert ha nincs 4G ez a készülék nem ér semmit. Teljesen tanácstalan vagyok. És ezt az jelerősítőt nem a szolgáltatónak kellene felszerelni ?
  2. Szia Noel ! Köszönöm a válaszodat de amit felsoroltál az minden megtörtént. Ki lett cserélve az USB stick 4 G re. Chat ablakban sem sikerül elérnem hogy ide jusson a 4G. !!!!!Csak 2G elérhető a Telekom térképe szerint is.
  3. Vál Mária Anna pusztán lakunk .Eddig 3G szolgáltatás volt. Mobil internetet használunk a laptophoz mivel kábelen idáig nem vezették ki az internetet. Lekapcsolták a 3G de a 4G meg nem működik csak 2G. Ez nagyon lassú meg fizetem a 4G csomagot 25 GB-al. Mi lenne a megoldás. Házunktól kb 100 méterre működik a 4G.
×
×
  • Új...