Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

HenryJones

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit HenryJones posztolt

  1. Ezt tudom, a probléma az, hogy 5 nap van karacsonyig, és itt ápllok az ajándék nélkül.
  2. Természetesen felhívam a GLS ügyfélszolgálatot. Ott azt mondták, hogy ha a Telekom megengedi a kikézbesítést, akkor kiszállítják a csomagot. Ha a csomag visszaérkezik a Telekomhoz, ők úgy veszik, hogy ÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNN nem vetem át. Annyi eszük már nincs, mivel ugye elektronikus, hogy fizettem, és nem kell a futárnak sem fizetni, mivel rendben volnánk. De nem, NEKEM nem kell a megrendelt, és kifizetett csomag, mert ***** ügyfél vagyok. Kapom is az SMSket erről. Mivel a Telekom b@szik rendezni az ügyet a GLS-el, a GLS várhatja az engedélyt. A Telekomnak egyszerűbb ha ismét rendelek, és ha ugyanaz a hiba megismétlődik, csak széttárja a kezét. Még egy bocsika sincs. Aljas ***** társaság. A jogom meg már keletkezett, mert a felületükön már az új módosított csomag, és hűségidő látszik. Biztos, hogy nem fizetem ki a számlájukat.
  3. Rendeltem egy készüléket a Telekom oldaláról. Szolgáltatást, hűségidőt is váltottam. Plusz kifizettem egy tartozékot is hozzá. Ma jött a GLS a csomaggal, de nem adták át mivel a személyim száma nem egyezett. Felhívtam a 1414et, ott ismét leegyeztették az adataimat, és a rendelésem is, és azt mondták, minden stimmel, nem tudják a GLS rendszerében miért van más adat. Mintha nem is Ők adták volna meg az adatokat a futárcégnek. Javaslatuk az volt küldessem vissza a csomagot, és rendeljem meg újra. ÉRTIK EZT! Meg sem próbálják a GLS-el rendezni a dolgokat. VALAHOL NAGYON BENÉZETT VALAKI VALAMIT. Nem beszélve arról, hogy a kifizetett tartozék árát hogyan, és mikor kapom vissza. Az előfizetésem módosításával, a hűségidőm meghosszabbításával mi lesz. A csomag biztosítása nélkül értelmetlen az egész. Vajon visszaállítják maguktól a szerződésem, és hűségidőm ,-/mivel előtte letelt/- vagy én loholhatok utána visszaállítani az eredeti állapotot. KARÁCSONYRA RENDELTEM VOLNA Ennek már annyi. Ennyit a TELEKOMRÓL. Aki tud minél előbb szabaduljon meg tőle. Én ezt fogom tenni. Jött az SMS, hogy én nem vettem át a csomagot. Ez ám a pofátlanság. Tudom, hogy automata, de akkor is. Lehet, hogy a megrendelt árú értékének a kétszeresét fogom kérni a Békéltető testülettől. Ez e minimum. Henry Jones, az idősebbik.
  4. HenryJones

    Optikai hálózat

    Bocsánat! Nem tudtam hogy nem lehet itt leírni azt hogy "cIGI" csak D betűvel. Talán azért mert most éppen fuzionálnak, és esélyük lesz leverni a Telekomot, min vaknak a poharat. ?
  5. HenryJones

    Optikai hálózat

    Ez év nyarán megkezdték végre a Szolnok, Kaán Károly úti térségben az optikai kábel fektetést. Sokan vártuk már, de sokan gáncsoskodtak is, mert féltették a szabálytalanul betemetett árkaikban, és térköveikben tett károkozást, és mivel pár helyre a ***** már eljutott, jó magyar módra úgy gondolják, a többi meg csak cammogjon az 50MBs maxal, ami itt van. Szóval leállították a munkálatokat, augusztus hónapra, mondván, majd szeptemberben fojtatják. Na azóta sem történt egy kapavágás sem. Jó lenne tisztázni mi a Telekom, és Hírközlési hatóság álláspontja, mert a türelmünk már véges, és 20 év után Páááááááááááá TELEKOM lesz az 50 MBSükkel együtt. UR ISTEN, MINDJÁRT 2022 ! ÉBRESZTŐ!!!!!!!! TEHÁT mikor lesz itt OPTIKA? És NE HAZUDJ.!
×
×
  • Új...