okostojás

Tag
 • Tartalmak

  64
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

okostojás a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Látom neked is hasít :-D
 2. Ezzel kb. 20Mbit a feltöltés.... Tuti tudja a T amit vállalt, mert a speedtestnél több ellenoldali pontot is ki lehet választani, és a 900/800 az nagyon jó. Persze függ leterheltségtől, csakhát amit írtam, flash, nem flash, asztali ugyanazzal a szerverrel más. Ilyen sebességhez már processzor is kell mondjuk.
 3. Sajnos a speedtest igen elromlott. Teljesen mást mér a régi flash-es speedtest, az új flash mentes, meg az asztali. Régen nem volt ilyen baja. https://www.speedtest.net/my-result/d/6f9d4c25-9ff4-4ea2-9bf3-044410dde964
 4. Felhívtam 1412-őt. Mondom jár-e eszközcserével. Azt mondja megnézi. Mondja hogy elvileg nem. Akkor kértem a váltást. Telekom fiókban 10 perc múlva az új csomag volt. Speedtest már mérte is.
 5. Hú! Kész is a váltás 1000/200-ról 1000/1000-re! 10 perc volt.
 6. 1412-ön rénézett egy hapsi, előtte hibabejelentős volt, azt mondta elvileg nem kell mégse új eszköz. Hát ha mégis akkor visszamondom. Mostanában nem lesz itthon senki.
 7. Ja értem. És azt a sagemet lehet saját routerrel használni mint a HG-t? Bridge.
 8. Új efinek?
 9. Heló! HG8245H-m van. Az új 1000/1000-es csomagnál remélem akkor nem adnak új eszközt. Csak aktiválják távolról?
 10. Csak mint optika réz átalakító működik amit a t adott a T, a hgw, saját routeted csinal mindent, tűzfal bejelentkezést stb.
 11. És ki is csak a 1414 tudja kapcsolni? Mindenhol elérhető ahol már működő t optika van? Nálam például nem kínálja fel ha belépek a telekom fiókba.
 12. Hát igen, készülőben van rézre asszem a 2gigabites szabvány, de úgy rémlik még csak draft. Így aztán marad az efféle megoldás.
 13. De amúgy gigabites LAN portja van? Kéát LAN porton 1000/1000?
 14. Volt a Szerelő bácsi Optikát javítani ami 1 gigabitből 50 lett. éreztem én, hogy nem igazán itt lesz a bibi nálam. Kedves alvállakozó, akié az optikai hálózat maga, az úgy átrakott más időrésbe.... Mert még véletlenül se azt csinálják, amit a T mond nekik... Inkább többet nem is írok. De ez még előfordulhat, mondta ő... Mondtam neki, hogy akkor gyakran jössz, mert ez így sunyiba átverés. Ha nem veszem észre, mert teljesen laikus vagyok akkor fizetek 1 gigát, kapok 50-et. az 50 megabit elég gyors ahhoz, hogy sokaknak ne tűnjön fel sokág.
 15. Felhívtam a T-t, hát egy csaj vette fel, elmondtam újra neki, hogy mi van, azt is hogy az 50 megabit messze a 300-tól. Most megint újra nyitotta a hibajegyet. igaz még nem jött róla semmi visszaigazolás. Hát, kábel az nálam bizti ok. nem estem hasra benne, nincs megtörve se a vékony többszálú kábel. Itt Zalában gyártunk optikás dolgokat, ha megtörik csillapít, de nálam nem volt húzogatva. Hogy a padláson, házak közt szél megcibálta-e az nem tudom. Este konnektálok az ONT-re közvetlenül, azt megnézem. Látszólag ok. Mi lesz itt... Habááááár az RX power közel a határhoz mi?