itnco

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

itnco a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Én is bízom benne, de a 2.0.495-öst ki sem kellet volna adni Na jó, szórakoztató a random homokóra még mindig, De az új feature (csak az lehet és nem BUG), hogy véletlen szerűen átkapcsol egy másik csatornára az priceless! (értem én, hogy direkt nincs teszt, a felhasználói élmény fokozása végett )
 2. Köszönöm a választ, de lássuk be a telekom kiadott egy olyan frissítést ami a kvázi hagyományos tévézés élményét teszi tönkre. Nem csodálkoznék, ha a hűségidő nélküli felhasználók el kezdenének más TV szolgáltató után nézni! Másrészt ez az új sw verzió, egy teszteletlen, vagy tesztelt, de a crash reportokat ignoráló nullaegész nulla! Szerintem!
 3. Azt hittem, hogy egy új szoftverziót legalább előtesztelnek publikáció előtt. Az sem lenne gond, ha beta verzió jön ki de a 2.0.493 esetén olyan az érzésem, mintha egy pre alfa verziót tesztelnének rajtunk: - E500 hiba elég sűrűn megjelenik - Lassú reakciók néha olyan mintha lefagyna - Néha lefagy - Logikátlan főmenü - Homokórázás csatornaváltáskor - Óraváltáskor vagy rapszodikusan csatorna váltás nélkül is OSD-ézik és homokórázik - előzőleg nézet csatornák funkció törlése. Lesz a közeljövőben egy használható sw-verzió? Vagy addig nézzek streaming mediákat chromecast-en? (mondjuk ahhoz meg felesleges a TV előfizetés )
 4. Üdv, Érdeklődnék, hogy az Android STB Telekom 2.0.493 verziónál elérhető valahogy az előzőleg nézett csatornák listája? (Az előző verzióban sem mindig működött, de legaláb be lehett x-elni. ) itnco
 5. Dave, Amúgy, isten császár vagy! a google tv-s távirányító is nagyon jól működik. Very big THX!
 6. Dave, Újraindítás után a jobbalsó gomb is tudja az előzmény lista funkciót! THX! Nem mégsem, csak úgy tűnt egy ideig hozta a listát aztán mégsem. SRY!
 7. Beállítások->Android TV beállítások->Utoljára nézett->be Köszi Dave! Annyi csak, hogy nem a jobb alsó gombot módosítja hanem a ^ gommbal hívaható elő. THX!
 8. Sziasztok, Telekom Android STB-nél hogyan lehet beállítani, hogy megjelenjen az előzőleg nézett 4-5 csatorna? Az előző IPTV-nél volt ilyen dedikált gomb. Mi több az android STB valamelyik előző változatánál -azt hiszem- a "felfelé nyíl" is ilyen funkcióval bírt. Illetve a Műsorújság applikáció (https://play.google.com/store/apps/details?id=tmobile.hu.android.epgmiab) távirányítója összerendelhető a Telekom android STB-vel? Valamint Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Ps.: nem sürgős, ráér akár jövőre is.