Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

itnco

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit itnco posztolt

  1. itnco

    Android STB Telekom 2.0.493 hibák

    Én is bízom benne, de a 2.0.495-öst ki sem kellet volna adni Na jó, szórakoztató a random homokóra még mindig, De az új feature (csak az lehet és nem BUG), hogy véletlen szerűen átkapcsol egy másik csatornára az priceless! (értem én, hogy direkt nincs teszt, a felhasználói élmény fokozása végett )
  2. itnco

    Android STB Telekom 2.0.493 hibák

    Köszönöm a választ, de lássuk be a telekom kiadott egy olyan frissítést ami a kvázi hagyományos tévézés élményét teszi tönkre. Nem csodálkoznék, ha a hűségidő nélküli felhasználók el kezdenének más TV szolgáltató után nézni! Másrészt ez az új sw verzió, egy teszteletlen, vagy tesztelt, de a crash reportokat ignoráló nullaegész nulla! Szerintem!
  3. itnco

    Android STB Telekom 2.0.493 hibák

    Azt hittem, hogy egy új szoftverziót legalább előtesztelnek publikáció előtt. Az sem lenne gond, ha beta verzió jön ki de a 2.0.493 esetén olyan az érzésem, mintha egy pre alfa verziót tesztelnének rajtunk: - E500 hiba elég sűrűn megjelenik - Lassú reakciók néha olyan mintha lefagyna - Néha lefagy - Logikátlan főmenü - Homokórázás csatornaváltáskor - Óraváltáskor vagy rapszodikusan csatorna váltás nélkül is OSD-ézik és homokórázik - előzőleg nézet csatornák funkció törlése. Lesz a közeljövőben egy használható sw-verzió? Vagy addig nézzek streaming mediákat chromecast-en? (mondjuk ahhoz meg felesleges a TV előfizetés )
  4. Üdv, Érdeklődnék, hogy az Android STB Telekom 2.0.493 verziónál elérhető valahogy az előzőleg nézett csatornák listája? (Az előző verzióban sem mindig működött, de legaláb be lehett x-elni. ) itnco
  5. Dave, Amúgy, isten császár vagy! a google tv-s távirányító is nagyon jól működik. Very big THX!
  6. Dave, Újraindítás után a jobbalsó gomb is tudja az előzmény lista funkciót! THX! Nem mégsem, csak úgy tűnt egy ideig hozta a listát aztán mégsem. SRY!
  7. Beállítások->Android TV beállítások->Utoljára nézett->be Köszi Dave! Annyi csak, hogy nem a jobb alsó gombot módosítja hanem a ^ gommbal hívaható elő. THX!
  8. Sziasztok, Telekom Android STB-nél hogyan lehet beállítani, hogy megjelenjen az előzőleg nézett 4-5 csatorna? Az előző IPTV-nél volt ilyen dedikált gomb. Mi több az android STB valamelyik előző változatánál -azt hiszem- a "felfelé nyíl" is ilyen funkcióval bírt. Illetve a Műsorújság applikáció (https://play.google.com/store/apps/details?id=tmobile.hu.android.epgmiab) távirányítója összerendelhető a Telekom android STB-vel? Valamint Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Ps.: nem sürgős, ráér akár jövőre is.
×
×
  • Új...