Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csaba07

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Csaba07 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Üdv, a készülékemen az Alapértelmezett Csengőhangot bármire át tudom állítani de semilyen módon nem tudok személyhez csengőhangot rendelni. Természeresen végig játszottam a Névjegyek - opciók - Csengőhang - Előre telepített csengőhangok - majd a csengőhang mellett Alkalmazás -Csengóhamg kiválasztása - OK - "Sikeresen alkalmazva" - üzenő ablak jelenik meg. A kiválasztott csengőhang helyett mégis egy alig hallható hangjelzés lesz hallható. A sokadik "okos" telefonomat vettem használatba, és mindegyik készülékkel elboldogultam. Ez a készülék kivétel. Tisztelettel érdeklődöm mi a megfejtés
  2. Csaba07

    TV input az univerzális távirányítón

    Köszönöm, hogy próbáltál segíteni, de ha egyről beszélünk, akkor a második sor utolsó gombja 3-mas számot visel, amire a TV nem reagál, az OK gomb nyomva tartásával sem. Sőt egyik számozott csatorna választó gombra sem. A leírás szerint: A Tv vezérlése TV bekapcsolása: TV bekapcsoló gomb TV hangerejének változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és a hangerő gombot. TV némítása: Tartsa lenyomva az OK gombot és a némítás gombot. TV bemenet változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és TV input gombot. A felsoroltak közzül hármat tudok működtetni. a negyedik funkciót próbálom megfejteni, eddig sikertelenül, megköszönném a használható tanácsot szerintem a TV input gomb lenne a kulcs ha kiderülne, hogy melyik is lenne az.
  3. Au "új" távirányító használati útmutatójában : "TV bemenet változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és TV input gombot." kérdésem, melyik a TV input gomb?
×
×
  • Új...