Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

TheDombi

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit TheDombi posztolt

  1. Igen, amikor felhívtam a Telekomot, szinte azonnal csomagváltásról kezdtünk beszélgetni. A hölgy elmondta, hogy a Telekom TV a mostani csomagban nem fog működni. Szerinte váltanom kell mindent: internetet és TV-s csomagot is. Én ebből gondolt tovább azt, hogy a Sagemcom eszközt is cserélnék vele együtt. Közben tegnap este, dupla NAT-tal összeraktam a saját hálózatomat. Úgy tűnik működik minden. Néhány eszközöm ugyan a saját hálóm előtt ragadt (switch és kábel hiányában), de azt orvosolni fogom. A settop boxot maradna a saját háló előtt. Viszont, az írásodat olvasva elbizonytalanodtam. A csomagváltás, ha nagyjából ugyanezt kérném, nagyságrendileg 5E forinttal többe kerülne. Az új csomagok természetesen sokkal drágábbak, mint az én több éve kért szolgáltatásom. És, ha jól értem nem is biztos, hogy jobban járnék vele. Mivel most még nem szerződtem semmire, és nagyjából kezd összeállni a saját hálózat, először befejezem a hálózat kiépítését. Aztán majd kiderül, hogy lesz-e szükség további fejlesztésre. Semmiképp sem szeretnék beleugrani egy olyan dologba, amivel nem nyerek szinte semmit, viszont sokkal többet kell érte fizetnem. Köszönöm a tippet.
  2. Felhívtam a 1414-et. Az Androidos TV box más csomagot igényel. A mostani kábeles internet nem jó hozzá. Valamilyen adategyeztetési probléma miatt itt el is akadtunk. Elvileg holnap újra kell próbálkoznom náluk. Az otthoni TV-s csomagom változni fog. Az internetes csomagomat szintén változtatni akarják. Gondolom, ezzel együtt a Sagemcom doboz is változni cserélődik majd. Holnap kiderül.
  3. btz: Ez így jól hangzik és nem is tűnik bonyolultnak. Köszönöm.
  4. btz: Köszönöm a tippet. Az "új Androidos Telekom TV" a set-top boxra vonatkozik, ugye? Az Androidos verzió azért működik, mert "sima" hálózaton kapja a jelet? Mert ha igen, akkor mehetnék ebbe az irányba. És ha ez megtörtént, akkor kell bridge módba tenni a Sagemcom-ot? Ilyenkor a saját eszköz milyen módon kap IP címet?
  5. Sziasztok, A következőt szeretném megvalósítani: Kábelnet + IPTV + Sagecom F@st 3686 v2 + IPTV + Unifi UDM Szeretném, ha az internetes forgalmamat a Unifi kezelné. És persze néha szeretnénk TV-t is nézni. El tudnátok magyarázni, egyszerűsített nyelven, hogyan megvalósítható mindez? - mit hova kell csatlakoztatni? - hogyan legyen beállítva az Sagecom? - kell-e telefonos segítség, konfiguráció a központtól? - hogyan lehet felcsatlakoztatni a Unifi-t a Telekom rendszerére? Köszönöm!
×
×
  • Új...