Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Big Mark

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Big Mark posztolt

  1. Nem talaltam olyan opciot hogy beallitsam a https az ont weboldalan es azt irja ki hogy a kapcsolata nem privat es a tamadok megprobalhatjak ellopni az adataimat es jelszavamimat stb, biztonsagos igy hasznalni?

     

    Az Ön kapcsolata nem privát  A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait). További információ.  NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

     

    (technicolor fga2233 mag)

  2. A család szeret összejárni főleg hogy már csak 3-an vagyunk a lakásban mert a legtöbben elköltöztek, és én csak multiplayer játékokkal játszom amihez ugye a jó és stabil és erős net kell, minimumm 6-an maximumm 7-en használják a wifit telefonnal egyszerre és én közben az xboxot multiplayer-re, internet kábel van az xbox one x-ben (lassan series x-ben) ha váltanánk a mostani 1 gigabites internetről 2 gigabites internetre akkor ha mind a 7 ember netezne akkor tudnék zökkenőmentesen alacsony pinggel játszani xboxon multiplayer-t? Vagy jobb lenne beszerezni egy drága és minőségi routert és azt bekötni az alap telekomos digitális elosztó mellé?
     

    Eddig pár ember azt mondta hogy a telekom alap digitális elosztó i nem a legjobbak és jobb lenne egy drága router 

    Van esély rá hogy megúszhatom csak ha feljebb váltok 2 gigabites internetre?

     

     

×
×
  • Új...