Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

mpalf

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

mpalf eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. mpalf

    PORT forwarding

    hutampap neked azóat kijött relayed statusból a miner? nekünk még mindig nem, hiába van nyitva a port már közel egy hete. NAT típusát lehet ennek a routernek állítani valahogy?
  2. mpalf

    PORT forwarding

    Sikerült közben Open-re változott a port. Nagyon köszönjük a segítséget!:)
  3. mpalf

    PORT forwarding

    Köszi! Maga a készülék, aminek szüksége lenne arra, hogy nyitva legyen a port egy Linxdot Helium Miner. Kifejezetten erre a célra gyártott eszköz, tehát maga az eszköz oldalán biztosan nyitva van a port, illetve nem is lehet semmi olyan vírusirtó/tűzfal rajta ami blokkolná. Az eszköz amúgy direktben ethernet kábellel van rá rádugva a routerre. Magát a port nyitvalevőségét egy a hálózaton wifivel fent levő másik számítógépről nézzük a portchecker.co weboldal segítségével. Itt azt az IP címet használjuk amit magától behoz a weboldal - ami ha jól értjük a hálózatunk publikus IP-je. Itt sajnos azt kapjuk, hogy a fenti beállítások után is Closed a 44158 port:(. Ezt alátámassza az is, hogy maga a készülék sem tud megfelelően üzemelni, "relayed" statusban van, amire az eszköz alkalmazása erre a weboldalra terel minket: https://docs.helium.com/troubleshooting/network-troubleshooting/ Esetleg nem lehet, hogy az itt szereplő NAT type compatibility lehet a probléma? Bár ettől még ki kéne nyílnia a portnak nem? Kicsit itt a képszségeink határát súroljuk már:) Köszönjük még egyszer a segítséget. (Annyi kiegészíti információ még, hogy a DMZ-t a helium miner IP címére bekapcsoltuk - ez probléma lehet?)
  4. mpalf

    PORT forwarding

    Sziasztok! Ugyan ezt a problémát próbáljuk megoldani. Végigcsináltuk amit írtál az előző bejegyzésben nagyon hasznos volt köszönjük. Sajnos a 44158 port viszont még mindig zárva a portchecker.co alapján és az eszköz sem üzemel megfelelően amihez szükségünk lenne rá. Annyival egészítettük még ki az útmutatódat, hogy statikusra állítottuk az eszköz IP-jét (más oldalakon ezt javasolták mindenhol). Mit gondolsz mit lehetne még megpróbálni? Köszönöm szépen, Márk
×
×
  • Új...