Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

neogtx

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

neogtx eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. neogtx

    Twitch akadozás

    Ahogy mások Twitter visszajelzéseiből következtetni lehet, igen, összefüghet, bizonyos játékoknál a packet loss volt a leggyakoribb probléma, amit a bufferelés mellett említettek. Mondjuk nem javaslom az olvasását, e sok év óta visszatérő problémánál a hibajelzésre visszaírják, hogy nincs bejelentés, nem tudnak semmiről, kicsit vérlázító Persze nem a Twitter PR staff feladata megoldani, de megint 1 hét eltelt, mire bármi intézkedés történt..
  2. neogtx

    Twitch akadozás

    Ja igen, a lenti összegzőmből ezt ki is felejtettem, de szerintem nincs köze napszakhoz sem, nem "túlterheléses" probléma. Se éjfélkor nem jó, se reggel 7-kor
  3. neogtx

    Twitch akadozás

    Nem karbantartási gond, egyértelműen Twitch és Telekom között van az (egyébként nem újkeletű) probléma, sok évre visszamenőleg találhatsz említéseket róla. Sőt, 2018-ban annyian zaklatták őket, hogy Twitteren is megemlítették (persze végül megoldás nélkül) https://esport1.hu/news/2018/12/04/egyeb-twitch-drama-folytatas-telekom-valasz-huzsi Effektíve nézhetetlen jelenleg (nálam is, és ismerősnél is az ország másik felén), bár a minőségtől nem teljesen független, 360p-nél még elfut folyamatosan, de az a szemet már nem kicsit bántja, fölötte pedig egyre jobban laggol/bufferel a minőség növelésével. Már konzisztensen 3 kategóriába tudom sorolni a csodás netem: - szökőévente hibátlanul működik, hozza a sebességet, nem hal meg akkor sem, ha letöltés megy háttérben - leggyakrabban a letöltés fele/kétharmada az ígértnek, de Twitch csak akkor fut akadásmentesen, ha semmi egyéb adatforgalom nem zajlik. Ha akár csak egy youtube videó tölt be a háttérben, azonnal meghal és bufferel (mintha 100%-ban lefoglalná a sávszélességet a legkisebb, leglassabb adatforgalom/letöltés is) - végül a legrosszabb, exact ugyanez mint most, talán 1-2 éve volt utoljára, arra nem emlékszem meddig tartott (napok/hetek?) Amiket próbáltam siker nélkül: - LAN / Wifi - Eszközök (PC, laptop, mobil) - *****fone mobilnetjén hibátlanul fut, Telekom mobilnetje ugyanúgy rossz - Különböző böngészők / cache-cookie törlések, persze még mielőtt egyértelmű lett volna, hogy Telekom a ludas VPN-t javasoltak, Tor-nál ugyanúgy akadt, Opera VPN-jével mintha minimálisan nézhetőbb lenne, de nem tudom megerősíteni ennyiből, hogy egy fizetős, jobb sebességű VPN hatékony lenne-e. Emellé az elmúlt 2 napban még meg is szakadt az internet 1-1 percre, hogy még választékosabban tudjak káromkodni. Tud valaki bármi biztatót mondani? Ez így nagyon elkeserítő, és - vidékről révén szó - alternatíva sem nagyon van.
×
×
  • Új...