Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gresco55

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit gresco55 posztolt

  1. Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy Maglód Hold utca 4. szám alatt mikor várható az optikai hálózat kiépítése. Jelenleg 5 egymás melletti ház van komplett kábeles szolgáltatás nélkül, mindenki azonnal aláírna, ha lenne rá lehetőség, ráadásul a telekom hálózat az utca végén, az érintett házaktól kb. 30 méterre fut (kint voltak többször is a telekomtól, ők mondták, hogy semmi műszaki akadálya nincs a bővítésnek). A szomszéd telkén, ami 8 méterre van tőlünk elérhető konkurens szolgáltató optikája, így ezért is furcsa, hogy több mint 1,5 éve próbálkozunk azzal, hogy ezt a 30 métert megoldja a szolgáltató. Az is fura, hogy közben folyamatosan reklámozzák a térségben, hogy elérhető a gigaerős net. Köszönöm szépen előre is a válaszotokat!
  2. Sziasztok! Ismételten szeretnék érdeklődni, hogy Maglód Hold utca 4. szám alatt mikor várható az optikai hálózat kiépítése. Jelenleg 5 egymás melletti ház van komplett kábeles szolgáltatás nélkül, mindenki azonnal aláírna ha lenne rá lehetőség, ráadásul a telekom hálózat az utca végén, az érintett házaktól kb. 30 méterre fut (kint voltak többször is a telekomtól, ők mondták, hogy semmi műszaki akadálya nincs a bővítésnek). A szomszéd telkén, ami 8 méterre van tőlünk elérhető konkurens szolgáltató optikája, így ezért is furcsa, hogy 1,5 éve próbálkozunk azzal, hogy ezt a 30 métert megoldja a szolgáltató. Köszönöm szépen előre is a válaszotokat!
  3. gresco55

    Maglód hálózatfejlesztés

    Szia! Az érintett utcaszakasz (ami így önmagában nem is pontos megfogalmazás, mert nem tudom hogy ez melyik utcaszakaszt akarja jelenteni), ami előttünk húzódik az egészen biztosan nem magántulajdon, sem a többi, ami az Ecseri utca felől jön. Onnan vagyok teljesen biztos benne hogy az ideköltözésünk folyamata alatt vette át az önkormányzat az előttünk lévő részt és véglegesen is közterület lett. A másik ami számomra érthetetlen, hogy 9 hónapja már elindult a felmérés és engedélyeztetés, ez hogy lehet hogy csak most jött elő. Abban segítsetek, hogy hogyan tudnék olyan emberrel beszélni, aki a projektért felelős és vele tudok egyeztetni, mert ez önmagában nagyon felületes indoklás és szeretném valakivel átbeszélni, aki kompetens az ügyben. Tegnap már leszerződtem a szolgáltatásra, szóval ennek megfelelően valaki jöjjön ki a megbeszélt idősávban és egyeztessük le a lehetőségeket, mert azt gondolom, hogy meg tudja ezt oldani a Telekom, ha akarja, de valahol elcsúsztak az információk. Mellettünk egy házzal ugyanabban az utcában ***** optika elérhető és nincs sehol magánút a környéken. Hogyan tudnék egy illetékessel beszélni? 4 lakóházba kellene mindenkinek itt a szomszédságban kábeles internet… köszönöm előre is!
  4. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Maglód, Hold utca 4. szám esetében hogyan áll az optikai hálózatbővítési projekt? Látható már nagyjából, hogy mikor lesz elérhető itt is a szolgáltatás? Köszönöm előre is!
  5. gresco55

    Maglód hálózatbővítés

    Szia Oszkár! Nagyon köszönöm a gyors választ, akkor pár hónap múlva érdeklődök ismét.
  6. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Maglód, Hold utca 4. szám esetében hogyan áll az optikai hálózatbővítési projekt? Január eleje környékén a megkeresésemre azt jelezték vissza, hogy pár hónap-fél év nagyjából, amire lehet számítani, terveztetni kell a projektet és pontosabbat nem tudtak mondani. Történt előrelépés az ügyben? Köszönöm!
×
×
  • Új...