Solymosi Csaba

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Solymosi Csaba a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Rendben. Köszönöm!
 2. Köszönöm! Sajnos akkor ebben az esetben vissza fogom mondani a Telekom TV szolgáltatást.
 3. Kedves Rita! Sajnos a Telekom Tv használati útmutatójában erről egy szó sem esik! Ott csak ennyit írnak: KEDVENC CSATORNÁK A csatornasorrend módosítására nincs lehetőség, azonban a távirányító segítségével néhány gombnyomással a csatornákat egyenként ki és bekapcsolhatod. Ha beállítod a Kedvenceket, akkor a műsorújságban csak a kiválasztott (Kedvenc) tévécsatornáid jelennek meg. A Kedvencek kiválasztásával már csak a Kedvenc lista csatornái között lehet váltani a gombokkal. A teljes csatornakínálathoz vissza kell lépni az Összes csatorna nézetbe. Sajnos itt nem találok megoldást a problémára. Nem csak a műsorújságban szeretném kezelni a kedvenceket, hanem csatornaváltáskor is mint írtam: a távirányító CH gombjaival. Vagyis ha beállítom a kedvenceket, csak azok jelenjenek meg csatornaváltáskor. Erre szeretnék kérni megoldást!
 4. Kedves Rita! Sajnos a Telekom Tv használati útmutatójában erről egy szó sem esik! Ott csak ennyit írnak: KEDVENC CSATORNÁK A csatornasorrend módosítására nincs lehetőség, azonban a távirányító segítségével néhány gombnyomással a csatornákat egyenként ki és bekapcsolhatod. Ha beállítod a Kedvenceket, akkor a műsorújságban csak a kiválasztott (Kedvenc) tévécsatornáid jelennek meg. A Kedvencek kiválasztásával már csak a Kedvenc lista csatornái között lehet váltani a gombokkal. A teljes csatornakínálathoz vissza kell lépni az Összes csatorna nézetbe. Sajnos itt nem találok megoldást a problémára. Nem csak a műsorújságban szeretném kezelni a kedvenceket, hanem csatornaváltáskor is mint írtam: a távirányító CH gombjaival. Vagyis ha beállítom a kedvenceket, csak azok jelenjenek meg csatornaváltáskor. Erre szeretnék kérni megoldást!
 5. Hogy tudom beállítani a Telekom Tv vevőegységén, hogy csak a kedvenc csatornáim jelenjenek meg? Pl.: 183 csatornából csak 33 csatornát szeretnék nézni és irányítani a távirányító CH gombjaival. Válaszukat előre is köszönöm szépen