Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

IstiD

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

IstiD eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. IstiD

    1000/1000 gigaerõs tr💩gya

    1000/1000 mi!? .... A WiFi nem létező státuszt képvisel nálatok. Ahogy a Telekom szerelő személyesen elmondta, nem vállalnak garanciát a WiFi-re.
  2. IstiD

    1000/1000 gigaerõs tr💩gya

    Szia, Köszi a választ.... De olvastad amit írtam?
  3. IstiD

    1000/1000 gigaerõs tr💩gya

    Dunakeszin ugyanez van. A tele(*****) kom gusztustalanul kihasználja a monopolhelyzetét. A gyári router kb annyira használható WiFi-t ad, mint az erkélyen lévő műanyagszék. Háromszor volt kint a szerelő, 2 új modem... Szerencsétlen szétrakja kezét, ennél többet nem tud. Látja hogy van net és mégsincs. Kábel dettó. Asztali gép bedugva írja hogy van net, de nem kapcsolódik semmihez. Nappal (csúcsidőn kívül) itthoni ping szolgáltatás elfogadható internetsebesség. Persze az egész család dolgozni van, lány oviban. Délután jön a tuti. Csúcsidő, szlovák, lengyel ping 2-5mbps net, semmi adás nem akar működni. Asztali gép használhatatlan, WiFi használhatatlan. Persze magenta1 van, hogy "olcsóbb" legyen,de a mobilinternet is a rossz vicc kategória lakáson belül. Persze 1414 mindjárt megoldotta: vegyünk jelerősítőt... Infláció követő lehúzás van, szolgáltatás pedig 30 évvel ezelőtti színvonal(talanság). A tv boxról nem is akarok írni. Android alapú (ami alapból nem rossz) de az hogy használat közben összeomlik, újraindul... Majd lefagy és csak full reset éleszti újra, az már kimeriti a szándékos károkozás fogalmát. Tisztelt admin: nem, nem fogom újra és újra hívni a 1414-et, mert dilettáns (húzd, ki, indítsd újra szarokkal etessétek a nyuggereket) tippekkel csak magatokat járatjátok le. A digitális asszisztens helyett pedig felvehetnétek rendes mérnököket, fejlesztőket mert lassan ugyanolyan ***** lesz a Telekom mint a ***** vagy a yettel.....de legalább drága is.
  4. IstiD

    Gigabit port-android tv box

    Üdv, A következő problémám van: Bekötötték a netet, a lakásban el van vezetve a net minden helységbe, így a nappaliba is. 1 kábel jön a falból, ahova a szerelő bekötötte a tv szolgáltatást(android box), viszont a router olyan ***** helyen van(és a szerelő szerint nem lehet máshova elrakni) hogy mind a tv, mind a házimozi alig látja a wifi jelet és állandóan lecsatlakozik. Próbáltam ezt a problémát kiküszöbölni egy tp link gigabit port-tal, de így a tv adás egyfolytában megáll. Van erre bármi mód, hogy az 1 db lan kábelt gigabit porton keresztül bedugva nézhető legyen a tv, de legyen vezetékes net a tv-ben és a házimoziban?
×
×
  • Új...