Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kecskoss

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Kecskoss posztolt

  1. Kecskoss

    Nightlife csomag TV GO-n

    Sziasztok! A Nightlife csomag TV Go-n nézhető? Mert a tévéken megy, de a mobilon azt írja, hogy a felnőtt műsor nem megjeleníthető. A PIN kódott kéri, aztán az előbb említett felírat jelenik meg. Nem arról volt szó, hogy az összes előfizetett csatorna megjelenik a GO-n is? Válaszotokat előre is köszönöm!
  2. Kecskoss

    Nightlife csomag

    Sziasztok! A Nightlife csomagban minden adó csak 23:00 órától van, vagy van olyan ami 0-24-ig? Ja nem a Fishing and Huntingra gondoltam… :-)
  3. Sziasztok! Van egy LG 43-as LCD-m, még 2018-ban vásároltam. Az HBO Max-nál nagyon, a Disney Plusznál csak kis mértékben, de akadozik a film lejátszáskor. A Netflixnél nincs ilyen gond, bár az gyárilag rajta van a tv-n. A net 2000/1000, a tv kábellel kapcsolódik az ont-hoz. A kérdésem az lenne: Szerintetek, ha lecserélném az IPTV-t az új Telekom TV-re, és akkor ha az androidos beltéri egységre tölteném le az HBO Max illetve a Disney plusz appot, nem a tv-re, mint most van, akkor megszűnne ez az akadozás? Gyanítom, hogy a tv szoftvere ilyen lassú, és azért akadozik Van ebben tapasztalatotok, használja valaki ezt a két streaming appot androidos box-on? Válaszotokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...