Holdfeny_Luna

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Holdfeny_Luna posztolt

  1. Sziasztok!   Több helyről hallom, hogy itt is 1 GB RAM van a 635-ben. Tudna vki ebben megerősíteni, aki mostanság vásárolt? A készülék linkjében is 1 gb van: http://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+Lumia+635+++fejhallgato--NOK+LUM+635/SL+1GB+T62131+B?contractType=newPostpaid&commitmentPeriod=24   Ma rákérdeztem egy ügyintézőnél, mert a részletes leírásban nuku infó, de inább hagyjuk, a válasza: "A RAM mérete dinamikusan változik, mivel a készülék ebben a memóriában tárolja az éppen futó alkalmazásokat/folyamatokat, amelyek egy okostelefon esetén folyamatosan indulnak el és állnak le. A szabad RAM mérete  a processzor/operációs rendszer felé szabad, a felhasználó a RAM-ban nem tárol statikus adatokat" Majd elkezdett a belső tárhelyről beszélni.   Én sem vagyok szakértő, na de hogy ő... Vagy direkt nem mondják meg, mert jön a 640, esetleg az 512-es 635-ösök haragjától félnek?   Köszi :)
  2. Menekülnek is a NOKIA névtől, és igyekeznek a Microsofotot erősíteni... Most itt van pl ez: http://www.microsoft.com/hu-hu/mobile/switch-campaign/ Igyekeznek kitörölni a nevet, mint egyiptomban a nem kívánt személyek neveit :)    
  3. A "gyanúm" nekem is ez lenne, de a chat alapján... Persze, nem várom el, hogy egy ügyintéző az egész integrált rendszerben ismerjen minden egyes adatot, csak azért mégis :)   Köszi a választ :)
  4. Sziasztok!   Valaki vett már esetleg ilyet? Tapasztalat? Csak egy mobilarénás cikket találtam, ami nagyon lehúzta...