Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Adam03

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Adam03 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Adam03

    Sagecom 5670 - Asus RT-AX53U

    Jó ötlet! Amúgy jól kötöttem össze a két eszközt? A telefon amúgy iphone 11 pro. Esetleg egy wifi hang hívás ki-be kapcsolás?
  2. Adam03

    Sagecom 5670 - Asus RT-AX53U

    Nem változtatok helyet. Szobába van a router és ott is telefonálok szóval a lefedettség az max. jelenleg úgy hoztam össze hogy sagecom ból jövő kábel az asus wan portjába megy és azt ap módba kapcsoltam. A wifi nevet+jelszót ugyanazt állítottam be lent is meg fent is, így gondolom mindig változik hogy melyikre csatlakozik.
  3. Adam03

    Sagecom 5670 - Asus RT-AX53U

    Huh ezt sajnos nem tudom. Általában a saját eszközre csatlakozva telefonálok. Viszont ha sokáig tart a telefonbeszélgetés akkor random dobálja le. Van mikor 5 perc után, de van mikor 10.
  4. Adam03

    Sagecom 5670 - Asus RT-AX53U

    Sziasztok! Lenne aki segítene jól bekonfigurálni a szolgáltatói Sagecom 5670-et és egy Asus rt-ax53u routert, részletesen elmagyarázva ? Nagyvonalakba leírnám, hogy mit is szeretnék. Az ingatlan 2 szintes, a Sagecom lent van, az Asus pedig fent. A csomag 1000/1000. A földszinten csak wifiről csatlakoznának rá eszközök, míg fent az Asusra wifi-n és kábelen egyaránt. A 2 eszköz közt van egy cat5e kábel. Tv szolgáltatás nincs, csak telefon, tv, pc, ps5 csatlakozna rá. Jelenleg valahogy összekötöttem, de szerintem valami baj lehet mert hívás közben állandóan ledobál a wifi hangról és az fontos lenne, hogy stabil legyen, mert itt nagyon rossz a térerő + lemeztető kombó.
×
×
  • Új...