Adam03

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Adam03 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Jó ötlet! Amúgy jól kötöttem össze a két eszközt? A telefon amúgy iphone 11 pro. Esetleg egy wifi hang hívás ki-be kapcsolás?
 2. Nem változtatok helyet. Szobába van a router és ott is telefonálok szóval a lefedettség az max. jelenleg úgy hoztam össze hogy sagecom ból jövő kábel az asus wan portjába megy és azt ap módba kapcsoltam. A wifi nevet+jelszót ugyanazt állítottam be lent is meg fent is, így gondolom mindig változik hogy melyikre csatlakozik.
 3. Huh ezt sajnos nem tudom. Általában a saját eszközre csatlakozva telefonálok. Viszont ha sokáig tart a telefonbeszélgetés akkor random dobálja le. Van mikor 5 perc után, de van mikor 10.
 4. Sziasztok! Lenne aki segítene jól bekonfigurálni a szolgáltatói Sagecom 5670-et és egy Asus rt-ax53u routert, részletesen elmagyarázva ? Nagyvonalakba leírnám, hogy mit is szeretnék. Az ingatlan 2 szintes, a Sagecom lent van, az Asus pedig fent. A csomag 1000/1000. A földszinten csak wifiről csatlakoznának rá eszközök, míg fent az Asusra wifi-n és kábelen egyaránt. A 2 eszköz közt van egy cat5e kábel. Tv szolgáltatás nincs, csak telefon, tv, pc, ps5 csatlakozna rá. Jelenleg valahogy összekötöttem, de szerintem valami baj lehet mert hívás közben állandóan ledobál a wifi hangról és az fontos lenne, hogy stabil legyen, mert itt nagyon rossz a térerő + lemeztető kombó.