Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

H.József

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit H.József posztolt

  1. H.József

    Változó mobilinternet

    Sajnos a Telekomot mint mobilinternet szolgáltatót el kell felejteni. Ennyi év után nagy csalódás....
  2. H.József

    Panasz és válasz

    Sziasztok, sajnos mai napig nem jó a netem , jött levél hogy majd valamikor talán tesznek ki antennákat de ennyi... Érdekes hogy máshol jó. Nem baj eddig a 20 üzletből 3-om átment a Yettelhez, mi is szereztünk be Yettel routert az patentosan üzemel. Akit tudok és van más lehetősége lebeszélem itt Miskolcon a Telekomról, nem tudom mi lett egy olyan szolgáltatóval (én még a westel-900 al kezdtem náluk) ami a legjobb volt , de most nagyon tré, van még sajnos ( mert ha tudom nem írom alá ) 15 hónapom , de váltás lesz az tutter, nevetséges amúgy ez, jönnek itt a lefedettséggel stb és hiába magyarázom hogy október 3-tól nem jó, na mindegy, a yettel 45.91 mbps-t tud, az bőven jó.
  3. H.József

    Mobilinternet sebesség

    Szia, én lassan 23 nap szenvedés után (írtam e-mailt az NMHH-nak) végre ma tudok netelni aránylag normálisan, fel is hívtak ma , látom hogy szenvednek a térerő ugrál de a net 10.02 mbps jelenleg, ez már úgy jó e-mailre stb...
  4. H.József

    Mobilinternet lefedettség

    Tisztelt mindenki, ma ismét rákérdeztem a panaszomra a hölgy állítása szerint fejlesztés várható decemberben ( de addig is fizessek egy olyanért ami nem jó...) jó délután rákérdeztem hogy a fejlesztésről mi hír? háát a srác azt írta nem igazán várható....(a jövőben azaz kb 2025...) Ismét hülyének néznek.... Kinek írhatok aki ki is vizsgálja az ügyet?
  5. H.József

    Mobilinternet lefedettség

    Uzman. Szia, nekem egy 2 hónapos Iphone 13 pro van ( amivel eddig faintos volt minden ) a szomszédnak egy Samsung S21 5g , a munkaruházatiba egy Samsung flip ( ez a nyitogatós ) és sorolhatnám… de ezek amik mindig itt vannak. Miért fontos ez az információ? De ma betévedt egy Telekomos szerelő ( az optikát huzzák ) csak lesett hogy neki is (0.55 mbps) vágtázik a net a kérdés az hogy lesz megtéritve az az idő amit nem tudok kihasználni….
  6. H.József

    Panasz és válasz

    Sziasztok, nem tudom kinél jelentkezett mobilinternet hiba , illetve panaszolta e? Itt Miskolcon a Búza Téren már 4-e óta probléma van a nettel, 0.67 mbps a plafon. De a Telekom szerint minden tökéletes. Több bejelentés is volt több levelet is kaptam. Első levél amibe full hülyének néznek az hogy kapcsoljam be a mobil netet a készüléken... hát hogy mértem volna speedtestet? jeleztem megint hogy nem jó , második levél sim kártya csere... e-sim van szerintem nincs jobb. mindennap jelzem a hibát , harmadik levél: vegyek egy 4G wifi routert ... hát ha a mobil net nem megfelelő akk minek egy másik eszköz amibe ugyancsak ez lenne.... Ma volt (véletlen kapcsán az üzletben egy Telekom szerelő aki az optikai részért felelős) és nézett ő is egy tesztet hááát nála csak 0.55 mbps volt, kérdezem hogy ezek után hogy lesz megoldva illetve jóváírva a szolgáltatás hanyag minőségére való kidobott pénz? Tudom a negyedik levélben tutter az lesz vegyek egy antennát.......
  7. H.József

    Mobilinternet lefedettség

    Kedves Telekom szakértő, az a baj hogy a probléma nem csak nálam van jelen, igen jeleztem több esetbe is, erre ma kapok egy levelet: Mérés alapján minden jó, vegyek egy 4G wifi routert..... Bakker tehát ha a mobilokon nem tudok többet a telekom hálózatán 0.67 től akkor routeren jó lesz? mégis miért néznek megint hülyének? A yettel és a *****fone tökéletes csak a telekom ami tré.....
  8. H.József

    Mobilinternet lefedettség

    Tisztelt Telekom szakértő, ez a mért sebesség Miskolc belvárosában a plázától 50 méterre van ( a probléma október 4 -e után jelentkezett előtte volt 5G is mint kiderült kisérleti céllal ) már lassan mindennap jelzem a hibát de semmi maguk szerint minden f@sza, levelet kaptam amibe ( full hülyének néznek) az áll kapcsoljam be az internetet ( mint mondtam az ügyfeles srácnak Tardonán ahol lakom nincs gond csak ahol dolgozom ahol volt 5G is) azt mondja sim hiba lehet , jo megbeszéltük lett e-sim de a hiba továbbra is fennáll , sok sok beszed után kaptam levelet hogy a sim kártya nem jo , most nem értem e-simtől van jobb??? De nem a kártya nem is a telefonom hanem a szolgáltatás minősége tré ( egy semmire való ) hogy lesz megoldva nem tudom de a panaszt már máshova is leküldtem . Két másik készüléken mért eredmény:
  9. H.József

    Mobilinternet lefedettség

    5G? Még a 4g se jó , ember ez vicc ….
  10. H.József

    Mobilinternet sebesség

    Szia, sikerült megoldani a problémád? Én hasonló helyzetben vagyok csak Miskolc belváros, 2 hete levelezek irok e-mailozok ezekkel szerintük minden jó az én telefonom a hibás ( iphone 13 pro 2 hónapos) írom nekik hogy eddig jo volt most lett rossz és nem csak nekem… válasz cserélhek sim kártyát (e-sim van)
×
×
  • Új...