Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ati912

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit ati912 posztolt

  1. 3 hét elteltével megint kezdődik újra ... vagyis megint átirányították a forgalmat 2 akadozó szerveren keresztül..
  2. Köszönöm a Telekom munkatársak segítségét, úgy tűnik sikerült "átkapcsolni" egy másik hop-ra, azóta nincs lag 👍👌
  3. Specifikusan van kettő darab Deutsche Telekom szerver amin keresztül folyik nemzetközi adatforgalom - ami rendszerint túlterhelt esti órákban 20:00 és 23:00 között, de most már napközben is, sőt most is délben hétközben - így teljesen ellehetetlenítve online játszást bizonyos nyugati szervereken, ami játékban óriási csomagvesztésnek mutatkozik, egy helyben fagyás, teleportálás. Mint látszik a screenshot-on 217.5.114.110 brutálisan ugrándozik a ping. Kérem, van-e lehetősége a (Magyar) Telekomnak kerülni ezt a hop-ot?
  4. Tavaly október/november egészében minden este 7 óra és 11 óra között egy bizonyos hop Magyarország és Amerika között, Párizsban, brutális 50%+ packet loss volt tapasztalható, teljesen ellehetetlenítve az online játszást. később lassan megszűnt és idáig jó volt, de megint kezdődik újra .. Van-e valami amit a Telekom Hungary tudna tenni, hogy kerülje a magyarországi adatforgalom ezt a hop-ot nyugat irányában?
  5. Nem tudom mi lesz ebből gyerekek, de most is ugyan úgy szarakszik az a Német/Francia csomópont. Minden este 7 óra után gyakorlatilag használhatatlan a Telekom internet online játszáshoz. Ha nem tudja kezelni ezt a helyzetet a Telekom, lehet el kell kezdeni nézni új szolgáltató után. 1000mbps internet nem ér semmit amikor 40-50-60% packet loss-al kell küzdeni.
  6. Keleti irányba oroszországi szerverre pedig a frankfurti csomópontnál háromszorosára ugrik a ping néhány másodpercenként:
  7. Sziasztok, mások is észrevették hogy az utóbbi 1-2 hétben minden este kb 1900 és 2200 között jelentősen megugranak a ping-ek és/vagy csomagvesztés külföldi szerverekhez? Úgy látom hogy valami brutális a csomagvesztés a screenshot-on látható egy bizonyos németországi csomóponton keresztül. Gyakorlatilag lehetetlen az online játszás ebben az időszakban. Íme USA nyugati part North Carolina, normál esetben 130-140 ping:
×
×
  • Új...