Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gyorkel

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

gyorkel eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. gyorkel

    Aktív port (port forwarding

    szia. szeretném megköszönni a segítséget, közelebb jutottam vele a megoldáshoz, végülis megoldódott a probléma.beszéltem unokaöcsémmel is ő is informatikus, lényegében ugyanazon a dolgokat néztük át, és nem volt jó,véletlenül oldódott meg a probléma, kiderült hogy már többször sikerült megoldani a dolgot, de ha a port nyitva is volt, akkor sem ment a seed. pedig volt hogy 1000 seedre 200 leetcher jutott, mégsem kerültem sorra, de észrevettem hogy a seed órák száma csökkent, kerestem egy fájlt amit 1 ember seedelt, de több mint 100 le akart szedni. letöltöttem, és elindult a feltöltés. win rendszeren már megy, holnap beállítom a linuxon is. mint kiderült, bár ugyanaz a gép, mégis más ip címe van a 2 rendszernek.
  2. gyorkel

    Aktív port (port forwarding

    oké, tehát megnéztem az ip címem, belépek a router menüjébe, port forwarding, és itt volt már 2 megoldás, az egyik hogy a saját címem írjam be, és egy másik hogy nem pont azt, hanem egy másikat adjak meg, az egyik szerint mindenhová ezt írjam, és a másik szerint pedig az external-hoz ne írjak semmit. a portnál is volt elég sok megoldás volt ahol kb 80-körüli értéket írtak, volt ahol 51000 feletti és 56000 alattit. majd a tűzfal kivételhez is hozzáadtam ugyanezt a routerben, de valami nem jó. ja igen és a portot beírtam a torrent kliensbe is.
  3. gyorkel

    Aktív port (port forwarding

    van esetleg valami könnyen érthető lépésről, lépésre megoldás a probléma megoldására? sajnos nem vagyok nagy informatikai zseni, jópár megoldást kipróbáltam, voltak egymásnak ellentmondó ötletek is a neten.
  4. gyorkel

    Aktív port (port forwarding

    azt hiszem benne vagyon a natolásban mégis. mivel teljesen már 5.187 stb az ip címem ha lekérdezem. nekem meg 192,168 stb-t ír a terminálban
  5. gyorkel

    Aktív port (port forwarding

    elvileg nyitottam portot. egyikkel sem megy.
  6. Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet aktív portot nyitni. (port forwarding) elvileg már sokmindent próbáltam, egyszer nyitott is egyet, adat mégsem ment át rajta. azóta sajnos az sincsen nyitva. hallottam olyat is hogy át kellene kérnem magam ipv4 kapcsolatra. előre is köszi a segítséget.
×
×
  • Új...