Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Judit57

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Judit57 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Judit57

    TV

    Megcsináltam, de nem történt változás.
  2. Judit57

    TV

    Kaptam új boxot és távirányítót, beüzemeltem, a távirányítóval vannak gondjaim, mert ha számot nyomok be. arra nem reagál, csak a nyilakkal lehet lépkednia csatornák között. Mi a teendő?
  3. Judit57

    TV

    Majdnem egy éve csak bosszuságot okoz, a távirányító gombjaira teljesen mást reagál, másik csatornára lép vagy csak teker 10 percen keresztül. Ma egyszerűen nem kapcsol be, állandóan a piros jelzőfényre kapcsol vissza, tehát nehogy azt írják erre, hogy a tv beállításoknál csináljak valamit, mert nincs tv. Egyedül a Netflix és a You tube működik. Ahogy lejár a hűségidő le fogom mondani, ezért nem vagyok hajlandó fizetni. De a mostani problémát képesek megoldani? Üdvözlettel Judit
  4. Judit57

    lejátszás

    Köszönöm a választ, de folyamatosan annyi más problémám is van ezzel a csomaggal (Telekom TV L), pld. a reakcióidők a távkapcsoló gombjának megnyomására 1-2 perc, sőt most már nem is oda kapcsol, amit megnyomok, szóval annyira rosszak a tapasztalataim, hogy hiába szerettem volna optikai szálon modernebb úton haladni, a hozzátársított csomag borzasztó rossz. Szerződéstől elállással visszakértem az IPTV-t.
  5. Judit57

    lejátszás

    Felvett filmet nem tudom lejátszani, E505 hibakódot ír ki. Mi a megoldás? Négy hete van Telekom TV-m és ma először sikerült egy felvételt lejátszani, de miért nem lehet gyors előre tekerést alkalmazni a felvett filmnél? A többi felvételnél változatlanul E505 hibakód jelenik meg. Segitsen valaki lszi.
×
×
  • Új...