Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Klai

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Klai posztolt

  1. Aktuális még a problémád? Ha igen, szólj, nekem speciel tök jól működik mikrotiken keresztül is. Akinek problémája van vele és nem akar szívni, de van egy kis pénz kerete, akkor a megoldás lehet, hogy a T-s routerbe bedugsz egy powerline adaptert, és utánna minden STB-hez egyet-egyet. Így a saját hálózattól független a tv és működik is. A legolcsóbb tp-link-el is tökéletesen működik, feltéve, hogy az elektromos hálózat lehetővé teszi a powerline-ok használatát az adott lakásban.
  2. 1. ip/dhcp-client/ add interface=ether5 2. Bridge interfészen be kell kapcsolni az igmp-spoo***** -ot 3. /routing/igmp-proxy/interface/ add interface=bridgeLocal threshold=1 upstream=no /routing/igmp-proxy/interface/ add interface=(ide a WAN ETHERNET PORTOT nekem ether5) upstream=yes threshold=1 4. /ip/route/ add dst-address=224.0.0.0/8 gateway=192.168.1.1 -> későbbi logolással lehet szűkíteni a tartományt, hogy neked milyen címek jelennek meg. /ip/route/ add dst-address=239.0.0.0/8 gateway=192.168.1.1 -> későbbi logolással lehet szűkíteni a tartományt, hogy neked milyen címek jelennek meg. /ip/route/ add dst-address=10.1.144.0/24 gateway=192.168.1.1 itt is az a kérdés, hogy nálad milyen tartományból érkezik forgalom. 5. /ip/firewall/filter/ add chain=forward action=accept connection-state=new src-address=192.168.1.XX in-interface=etherX out-interface=bridgeLocal log=no log-prefix="" -> az src-address-t módosítsd illetve az in-interface-t amin csatlakozik a t-s routerhez. /ip/firewall/filter add chain=output action=accept src-address=192.168.1.XX out-interface=bridgeLocal log=no log-prefix="" /ip/firewall/filter add chain=forward action=accept protocol=udp src-address=10.1.144.0/24 in-interface=etherX log=no log-prefix="" /ip/firewall/filter add chain=input action=accept protocol=igmp log=no log-prefix="" /ip/firewall/filter add chain=forward action=accept connection-state=new src-address=192.168.X.0/24 in-interface=bridgeLocal out-interface=ether5 log=no log-prefix="" Ha minden igaz akkor ennyi és működni fog utánna.
  3. Hali, ha nincs még megoldásod rá akkor írj, segítek összehozni. Ma nekiültem és kb. 15 perc szívás után megoldottam. Nekem is az volt a bajom, hogy elindult a stream és 5-10 másodperc után megállt a kép. fw rule + routing kell neki és jó lesz. Üdv, T.
  4. Sziasztok, más is tapasztalt mostanában olyat, hogy a készüléke nem hajlandó 4G hálózatba regisztrálni? Egyszerűen azt mondja, hogy nem elérhető és csak GSM / EDGE hálózat van. - SIM másik készülékben rendben működik. - Másik SIM -el sem megy a telefonomban a regisztráció. - 40-50 km-rel arréb a készülékemben rendben működik az LTE kapcsolat. - Telekom szerint minden rendben van a Oneplus 7T Pro készülékem a ***** Köszi
×
×
  • Új...