Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Nagy Tibor92

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Nagy Tibor92 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Köszönöm ismét a le rázós választ nem is számítottam másra
  2. Jó Napot! Ismételten érdeklődni szeretnék, hogy a címemen mikor vàrható a hálózat fejlesztés? Már lassan 2 éve, hogy itt lakunk és a falu szinte minden részén elérhető az optikai hálózat, azonban a mi utcánkban semmilyen sincs. Tőlünk kb 10 méterre van és volt lehetőség a bekötésre és nem értem hogy miért nem lehetséges tovább fejleszteni és miért tart már lassan 1,5 éve ez az egész folyamat. Több mint 10 éve vagyunk a feleségemmel hűséges felhasználói a Telekomnak és most már tényleg szeretnénk konkrét választ kapni. Kérem mellőzzék a legyen türelemmel és ehhez hasonló visszajelzést, mert ez nem válasz a kérdésemre. Sajnos véges a türelmünk. Üdv., Nagy Tibor (Kölcsey Ferenc utca 11/B)
  3. Hello Szeretnék érdeklődni így, hogy közeledünk az év vége felé lehet-e már tudni hogy a jövő évben az ígért fejlesztések megvalósulnak vagy ne számítsunk rá továbbra sem?? Itt Nyúlon a környező utcákban már lassan egy éve működő hálózat van és itt az utcánkban folyamatosan nő a családok száma és mindenki igényelné 2023-ban a korszerű szolgáltatást és igen tudjuk, hogy a cím megadását követően ellenőrizhetem, de mi konkrét választ szeretnénk már végre kapni. (Lehet csak pár előfizetés, de mi is megérdemelnénk!!!!! ) Üdvözlettel Nagy Tibor (Nyúl Kölcsey Ferenc utca 11/B)
  4. Sziasztok, Jön a jó idő mostmár lehet lassan ásogatni. Esetleg van már valami fejlemény a Kölcsey és Kazinczy utca folytatásánál mi lesz a fejlesztésel? Jó lenne már egy pozitív választ kapni előre is köszi a kb. 8 család nevébe. Üdvözlettel Nagy Tibor (Kölcsey Ferenc utca 11/B)
  5. Sziasztok, Ahogy előttem már többen, úgy én is szeretnék érdeklődni, hogy a Kölcsey és Kazinczy utcákban mikor várhatunk előrelépést? Egyre több család költözött már be a fent említett utcákba így rajtunk kívül más is igényt tartana a szolgáltatásaikra. Főként úgy hogy Nyúlon szinte csak a fent említett 2 utcában nem érhető el az optika. Üdvözlettel, Nagy Tibor (Kölcsey Ferenc utca 11/B)
×
×
  • Új...