Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Nudlee

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit Nudlee posztolt

  1. Nudlee

    Hívás elutasítása üzenettel

    Leállítottam, de elindítja magát és ugyanúgy mint eddig, az exdialerrel való hívásindítás után, már ismét a gyári tárcsázó program aktív :D Mindegy :D Találtam egy "hardweres" megoldást a kinduló problémámra: flip tok :D :D   Köszönöm szépen az eddigi erőfeszítéseket az ügy érdekében ;) Ismét sokat tanulhattam.   u.i.: igaz, hogy nagyon off a topicot illetően, de mivel jártasságod ezerszerese az én járatlanságomnak, ezért megkérdezem: létezik olyan androidos app, amivel mondjuk WiFin keresztül kapcsolatba tudok lépni a PC-vel, azon belül is egy médialejátszóval (pl. Winamp) és azt navigálni? Esetleg magát a PC-t is le tudom kapcsolni vele?
  2. Nudlee

    Hívás elutasítása üzenettel

    Ehh, nekem valahogy sose sikerülnek a telefonos programok beállításai :D Telepítettem az exDialert. Hívásindításnál megerősítést kér, eddig pipa. Viszont tárcsázás már a gyári programmal történik (ennek ez lenne a metódusa?). A bejövő hívásokat szintén a gyári program kezeli. És gebedjek meg, ha bárhol a telefon vagy épp a program beállításainál találkoztam volna olyan résszel, hogy ezt vagy azt alapértelmezetté kívánom tenni.
  3. Nudlee

    Hívás elutasítása üzenettel

    Az előbbivel próbálkozok, viszont iránymutatás kellene: hogy állítom be, hogy a bejövő hívásaimat ez a program, és ne az alap kezelje?   u.i.: már egy jó pont a részére: hívás indításakor lehet megerősítést kérni, így nehezebben fog garázdálkodni a zsebemben.
  4. Nudlee

    Hívás elutasítása üzenettel

    Hm, hm... pedig aztán nem egy nagy kunszt lenne törölhetővé tenni, mármint... nem egy egetverő funkció, hogy ilyen körülményes legyen az eltávolítása, na mindegy :D   Pár hónapja szervízes volt a készülékem, akkor nem kértem, de kaptam egy rendszerfrissítést is, hááááááát.... több apróbb probléma, érdekesség, lassulás jelentkezett csak azóta, az előnyét nem tudtam eddig élvezni, így ha lenne is számomra használható verzió lehet nem élnék vele.   Ami a külső tárcsázó programot illeti, van jól bevált program? Még nem használtam ilyet.   Köszönöm az eddigi hozzászólásokat ;)
  5. Nudlee

    Hívás elutasítása üzenettel

    Törölném én is... de nem engedi... módosítani lehet a szöveget, ott ki is tudom törölni, de nem engedi elmenteni.
  6. Nudlee

    Hívás elutasítása üzenettel

    Halihó...   Természetesen a képernyőzár aktív amikor zsebre teszem, de ugye amikor bejövő hívásom van, akkor felold, vagyis az a képernyő már nincs védve.
  7. Üdv!   Xperia L készülékemen Android 4.2.2. "dobog". Hívás elutasítása üzenettel funkciót szeretném gyökerestől kiírtani belőle, mert rendre ignorálja sms üzenettel a bejövő hívásaimat amikor a zsebemben van a készülék. De mivel semmi kikapcsolás funkcióval nem rendelkezik eme csodás opció, így kezd egyre jobban bosszantani. Ha valaki tud erre megoldást, azt megköszönném.
×
×
  • Új...