Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Atis85

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Atis85 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Köszönöm Szilvia! Annyi lenne még a kérdésem, hogy ha kiépült vezeték van, a Telekom akkor is fejlesztéssel tud csak szolgáltatást nyújtani rajta?
  2. Szia. Köszönöm a segítséget. Az én házszámom a 18. Nem gondoltam hogy ilyen alapos lehet a segítség a Telekomtól. 😉
  3. Üdvözlöm. Köszönöm a gyors választ. Mivel az én házam még épül, így a szomszéd címet adom meg. Az ő ház száma a 17. Ha nála lehetséges, akkor nálam is az lesz. Köszönöm
  4. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék Magenta szolgáltatást beköttetni az újonnan épülő családi házamba. Nem volt vezetékes szolgáltatás, de az önkormányzat segítségével ez a probléma elhárult, de ezt a Hálózatot a ***** építette ki. Természetesen kézenfekvő hogy akkor náluk kell érdeklődnöm, de a telekom is jelen van az egész településen, így bízom benne, hogy ők is szolgáltatnak nálunk is majd. Az lenne a kérdés, hogy hol tudnak (az ügyfélszolgálaton kívül ) ennek utána járni? Mivel új a vezeték, így talán a mérnökség aki érdemben tudna ebben segíteni, de nincs kontaktom. A segítséget előre is köszönöm. Az érintett település: Naszály Arany János utca 12-19-ig.
×
×
  • Új...