Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Impala67

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Impala67 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Üdv! Az lenne a kérdésem hogy Wifi extrám van itthon és melyik Mesh eszközre kell rácsatlakoznom wifivel? A vezérlőra vagy a végpontra?
  2. Üdv mindenkinek! Adott egy 2000/1000 Mbps-os internet amihez van egy wifi extra készülék a szobámban ami internet kábellel van csatlakoztatva az asztali számítógépemhez. Elég jó a jelerősség és internet sebességmérésen is hozza a 800-900 Mbps gyorsaságot, de mikor elkezdek letölteni akkor nagyon ugrál a letöltési sebesség 3-40MB/s között és mikor játszok akkor el is megy a net kb 2 percre és utána visszajön majd 5-10 perc után megint elmegy és utána vissza jön. (lehet hogyha nem játszok akkor is elmegy letöltés közben csak azt még nem tapasztaltam.) Más eszközön van internet eközben, csak a számítógépen megy el! Telekomtól kapott internet kábellel van összekötve de próbáltam már másikkal is. Esetleg kérhetek segítséget valakitől hogy ez miért lehet? Hogy miért ugrál a letöltés és miért megy el az internet? Előre is köszönöm a segítséget!
  3. Üdv mindenkinek! Adott egy 2000/1000 Mbps-os internet amihez van egy wifi extra készülék a szobámban ami internet kábellel van csatlakoztatva az asztali számítógépemhez. Elég jó a jelerősség és internet sebességmérésen is hozza a 800-900 Mbps gyorsaságot, de mikor elkezdek letölteni akkor nagyon ugrál a letöltési sebesség 3-40MB/s között és mikor játszok akkor el is megy a net kb 2 percre és utána visszajön majd 5-10 perc után megint elmegy és utána vissza jön. (lehet hogyha nem játszok akkor is elmegy letöltés közben csak azt még nem tapasztaltam.) Telekomtól kapott internet kábellel van összekötve de próbáltam már másikkal is. Esetleg kérhetek segítséget valakitől hogy ez miért lehet? Hogy miért ugrál a letöltés és miért megy el az internet? Előre is köszönöm a segítséget!
×
×
  • Új...