Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

vendani

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

vendani eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. vendani

    Saját routeren korlátozott sebesség

    Router beállításainak alaphelyzetbe állításával megoldódott a probléma! Szépen jön a ~gigabit le és fel! Igaz most konfigurálhatom újra az egészet! 😀
  2. vendani

    Saját routeren korlátozott sebesség

    Szia! Köszönöm a hozzászólást! Cserélgettem már a kábeleket, ha jól emlékszem másik portban is próbáltam már. Az ASUS routeren a legfrisseb fw van, tudnia kellene a gigabit-et az biztos. Még délután kipróbálok néhány tanácsot, amit kaptam máshol, aztán meglátom.
  3. Üdv! Ma kötötték be hozzánk az optikai 1000 mbit-es internetet, amihez a szolgálatótól egy Sagemcom modem-et kaptam. Viszont én a saját, jól beállítot ASUS routerem szeretném használni (olyan szolgálatatásokkal, amiket a telekomos eszköz nem tud), amit sikerült is megoldanom pppoe passthrough beállításával, de ilyenkor az internet sebessége 100/100 mbit-re korlátozódik. A PC-t vissza dugva a Sagemcom-ra, újra megvan a gigabit. Kábelek többszörösen tesztelve, az ASUS router tudja a gigabitet (nas és pc között gigabit sebességű a másolás, korábbi internet hozzáférésem 200 mbit-es volt). Az eszközök között gigabit a kapcsolat ilyen konfigurációval: Sagemcom LAN1 > ASUS WAN > ASUS LAN1 > PC ASUS router: Blue Cave|Whole Home Mesh WiFi System|ASUS USA Ötleteket szeretnék kérni, hogy mi okozhatja a korlátozott sebességet, illetve milyen beállítási lehetőségekkel próbálkozzak? Előre is köszönöm a segítséget!
×
×
  • Új...