Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Dalia

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Dalia posztolt

  1. Dalia

    e-mail beállítása

    Kedves Uzman! Köszönöm a segítségedet, csakhogy a mintától eltérően - több órás kinlódás után - a POP fióktípussal sikerült üzembe helyeznem az MS 365 outlook levelezőt. Illetve csak részben, mert a beérkezett üzenetek mappát ugyan betöltötte, az elküldött üzenetek mappát azonban nem a korábbi levelezésemból. Igy aztán megtartom a thunderbird levelezőt is, hátha szükségem lesz a régebbi leveleimre is. Ha lenne ötleted, hogy ezt a mappát hogyan tudom betölteni az MS 365 outlookba, szívesen venném. Üdv: Dalia, amely eredetileg Dália lenne!
  2. Dalia

    e-mail beállítása

    Ms 365 outlook levelezőt nem tudom beállítani a már meglévő Telekom-os e-mail címem használatához. Tudnátok segíteni?
  3. Ma este valami történt a szolgáltatóm üzletében! Az új 5G-s telefonom kártyáit felcserélték: az eSIM-es kártya lett a telefonos szolgáltatás, a fizikaiSIM pedig az adatszolgáltatás kiszolgálója. Kaptam egy új fizikaiSIM kártyát is, amit a többi készülékben – szükség szerint – internetes használatra csere-berélhetek. Így lehetőségem van arra, hogy a mobil routerrel, vagy a tablettel elszakadjak a telefon hotspot körzetétől. Ugyanakkor a multiSIM szolgáltatásért kb 3000 Ft/hó költséget számítanak fel, ami a korábbi duonet szolgáltatás helyébe lépve kb 2000 Ft/hó többletkiadást jelent. (Sehol sem találom a multiSIM szolgáltatás hivatalos tarifáját.) Tekintettel arra, hogy a nyári hónapokban mozgékonyabb vagyok, ezért bevállaltam kb. 3 hónapra, addig, amíg az 5G kipróbálása tart. Azután meglátom, hogy mit tudok racionalizálni az informatikai szolgáltatások körében és annak függvényében döntök a további előfizetés felől. Most tehát van: - egy 5G-s telefonom, eSIM-el működő telefonos és fizikaiSIM-el működő internetes kapcsolattal, - egy cserélhető fizikaiSIM kártyám, amelyet különböző eszközökbe (tablet, router) helyezve mobil internetes szolgáltatáshoz vehetek igénybe, függetlenül a telefon hotspot hatókörétől, - egy előfizetésem telefonos szolgáltatásra, - egy előfizetésem mobil internetes szolgáltatásra, - egy előfizetésem multiSIM szolgáltatásra. Kérem véleményeteket, hogy lehetséges lett volna más megoldást is találni ezekhez a feladatokhoz?
  4. Senki nem kérdezte tőlem, hogy mit akarok... Most visszamegyek az üzletbe és megpróbálom kijavítattni a hibát. Különben korábban két fizikai SIM kártyát használtam egy internet előfizetéshez és szükség szerint váltogattam, attól függően, hoigy telefonról, tabletről, vagy routerről interneteztem. Persze elsősorban - ha tudtam - akkor Hotspot-ot alkalmaztam a telefonos SIM-ről megosztva wiwi-n, vagy bluetooth-on. a szolgáltatást. Ez a két fizikai SIM alkalmazása már megfelelt a "MultiSim" kritériumoknak?
  5. Vettem egy új 5G képes telefont a TELEKOM szolgáltatómtól, két SIM kártya hellyel, amelyikből az egyik eSIM rendszerű. A meglévő mobil internet előfizetésemet eSIM-re állították át és ezáltal az ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolódó fizikai SIM kártyával működő többi berendezésem - Tablet, mobil router - nem kapcsolódik az internethez. Mit tudok tenni, vagy a szolgáltatóm mit tud tenni, hogy a modernizáció ellenére a szolgáltatásaim szinvonala ne csökkenjen, vagyis a fizikai SIM-el rendelkező eszközöm is elérje a mobil-internet szolgáltatást? A készüléket, ahol vettem telefonon nem érem el, így tőlük nem tudok segítséget kérni.
×
×
  • Új...