Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ndav

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Ndav eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Ndav

    Port forwarding F@st 5655v2

    Egy másik fórum alapján a 8085-ös port foglalt DSLForum CPE Management által. Viszont szerver átkonfigurálás után sem működött (valószínű 3724 is ?!). Minden esetre kipróbáltam VPN-el használni és egyből gond nélkül máris működött minden. Szóval tulajdonképpen a probléma megoldódott, csak találni kell olyan portokat, amit a telekom biztosan nem használ.
  2. Ndav

    Port forwarding F@st 5655v2

    Igen, a szerver aktívan figyel a port open és listen állapotban van. Mitöbb ha lokális hálózatból akarok csatlakozni és a public ip-m helyett csatlakozáznak a lokális IP-t adom meg akkor gond nélkül felépül a kapcsolat. Ez nekem azt bizonyítja hogy a szerver jól működik, de valahol a port forwardingnál elcsúszik a dolog. Port conflict is kizárva más alkalmazás nem használja a portot. Azt olvastam még hogy ISP felől lehetséges az hogy bizonyos portok blokkolva vannak. Esetleg lehet ez?
  3. Ndav

    Port forwarding F@st 5655v2

    Köszönöm szépen a tippet! Tényleg segített a 3724es port nyitva is lett, viszont a 8085-ös nem. Windows szerint nyitva van, de online port checker sajnos nem látja.
  4. Ndav

    Port forwarding F@st 5655v2

    Sziasztok! Game szerver üzemeltetéshez lenne szükségem arra, hogy a public ip-m 8085 és 3724-es portjára érkező tcp és udp csomagok továbbítva legyenek a privát ip-t kapó eszközhöz. Elvileg megcsináltam a port forwardingot rendesen, de mégse látszódik nyitottnak a port a külvilág felől. Windows tűzfal és router tűzfal kikapcsolás esetén sem. Valaki tapasztalt már ilyet? Segítséget előre is köszönöm !
×
×
  • Új...