Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Adam Fox

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Adam Fox eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Augusztusba lejár hűségem másik szolgáltatónál tv + internet otthoni szolgáltatásra, és úgy terveztem idén, mivel tavaly ez nem jött össze áthozok mindent a Telekomhoz. Lényeg, nem hűségben lévő meglévő Telekom mobil előfizetésemet kapcsolnám össze egy új otthoni telekom tv + otthoni telekom internet szolgáltatással. Kérdésem az, ha most aláírok 2 évet, de most nem kérek telefont, későbbiekben mikor tudok kedvezménnyel mobilt vásárolni illetve 0% THM-es hitellel? Jelenleg iPhone 14 Pro maxom van, magenta 1-et augusztus - szeptemberbe tervezem megrendelni, mivel akkor lejár hűségem a másik szolgáltatónál otthoni TV és internet szolgáltatásra, de telefont csak később tervezek venni, de lehetőleg 2 éven belül. Vagy érdemesebb magenta 1-et hűség nélkül kérni, akkor ha jól tudom van egyszeri 15000ft-os plusz költség a bekötésre, majd utólag amikor szeretnék telefont kihozni akkor online aláírni 2 évet? Választ előre is köszönöm!
  2. Adam Fox

    Xiaomi 5G CPE Pro router

    Köszönöm a gyors választ!
  3. Üdv! 1. Érdeklődnék, hogy webshop-ban szereplő Xiaomi 5G CPE Pro router termék az v1 vagy v2 verzió? Weboldalon nem derül ki, amit jó lenne tisztázni, ha esetleg másnak is felmerülne ez a kérdés, viszont ha v2 akkor érdekelne, mivel itt legolcsóbban beszerezhető. 2. Független-e? Igazából telekomos multi sim-el használnám, de ha független az jobb lenne. Köszönöm!
  4. Adam Fox

    XV.kerület Bocskai utca 11 (Optika)

    Köszönöm a gyors választ.
  5. Üdv! Címen elérhető legnagyobb net 1000/25 kereső szerint. Érdeklődnék lesz optikai fejlesztés? Illetve lakáson belül UTP-vel kötnék be vagy optikával? Optikát megvárnám, ha esetleg lenne fejlesztés a házba.
×
×
  • Új...