Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

András12345

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit András12345 posztolt

  1. Egyébként a Hál-Ép Kft. emberei már valakinek láttam, hogy bekötötte a Telekomos kábelt. Ha lehet azért szeretném a Telekom által megrendelni az internetet, de az alvállalkozó embere azt mondta Ő elintézi nekem. Csak furcsa a Telekom nem tud semmit.
  2. Biatorbágy Petike utca 2848. A képen csatoltam a hozzám legközelebbi dobozt. Egyébként bárhol Biatorbágyon a Katalin hegyen az új kiépített rendszer mikor lesz gyakorlatban is használható?
  3. Biatorbágyon a Katalin hegyen a kiépített új hálózat elvileg már jó ideje elkészült. Mikor lehet már előfizetni, használni? Sablonos válasz nem érdekel. Konkrétan ez az új hálózat mikor lesz már használható? Korábbi "szakértők" írták június végén, de még most sem lehet használni és egyik szakértő sem tud semmi információt adni. Csak a sablon lakcím bekérős feliratkozós oldalt. A szerelők akik csináltak még tavasszal, azok is azt mondták nyáron már használható lesz. Senki sem tud semmi érdemleges választ adni? Elnézést, de nem tudom megérteni, hogy ennyire senki nem tud semmit. Önöknek többet kellene tudni ennél.
  4. Szia! Sikerült előfizetned már a Telekomnál? Én próbálkoztam többször is , egyszer azt írták, hogy elérhető a címemen és írjak nekik chaten, majd végül mégsemtaláljáka címem stb. Pedig elvileg kiépült. Albert, Petike utca.
×
×
  • Új...