Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Miata

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Miata eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Miata

    Hálozat fejlesztés

    Nagy csalódás ez. Türelmet kérnek mindig nehogy már 5-6 év ne legyen elég a fejlesztésre (ha már 20év nem volt elég). Mennyit kell még várni? Várjunk még 5-6 évet? Nagy szükségünk lenne a normális internetre! Nagy mennyiségű adatokat, fájlokat, képeket kell mozgatnunk nap mint nap és jelenlegi internettel ez nagyon nagyon nem könnyü.
  2. Miata

    Hálozat fejlesztés

    Nagyon szépen köszönöm a választ. De semmit sem segít. 20 év alatt nem sikerült fejleszteni itt a Barta Lajos utcában az internet hálózatot. konkrétan használhatatlan az internet. Jelenleg egy SIM kártyás router-t használunk és is így is örülünk ha 10/10megabit-et eléri az internet sebesség. 5-6 éve ezt halljuk csak hogy várjunk figyeljük a hálózat fejlesztést stb stb….. Mellettünk a posta (ugyan abban az épületben) megkapta az optikai internetet. Mi akik nagyjából 20 éve előfizetők vagyunk és nem kevés szolgáltatást veszünk igénybe a Telekom-tol még így sem hajlandóak át húzni az épület oldalán az optikai kábel. Kriminális 2023-ban hogy Budapesten (nem falun) hogy még mindig csak az ADSL-lel tud operálni a Magyar Telekom. Nagy csalódás ez. Nem beszélve a többi üzlet tulajdonosról mindenkinek szüksége lenne a normális Internetre.
  3. Tisztelt Telekom! Érdeklődni szeretnék hogy mit kell tenni annak érdekében hogy végre elérhető legyen Budapest XVIII. Kerület Havanna lakótelep közepén levő üzletsoron egy értelmes internet? Az üzletsor egyik végén levő postának be lett kötve az optikai internet. Nálunk továbbra is csak az ADSL érhető el használhatatlan sebességgel. Évek óta könyörögünk a Telekom üzletekben és ügyfélszolgálatnál hogy találjanak már erre megoldást de mindig elutasítják. Körben az üzletsor körül mindenhol elérhető valamilyen más sokkolta gyorsabb internet opció. Előre is köszönöm ha tudnak segíteni!
×
×
  • Új...