Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Maci

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Maci eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Maci

    Lemerülő aksi

    Ahogy a fenti válaszoló jól érzékelte, ez nem egy gyenge telefonkészülék, a frissítések naprakészek rajta, és az akkumulátora még tökéletes állapotban van, mert amint lekapcsolódik a telefonos hálózatról vidáman lehet vele internetezni, videót nézni rajta kis energiafogyasztás mellett. Mi a csudát csinál a háttérben a telefonos hálózattal? A Telekomnak vannak valamiféle sim-kártyával összekötött applikációi, amiket az ember kéretlenül megkap. Esetleg ezek okozhatnak gondot?
  2. Maci

    Lemerülő aksi

    A telefon listája nem mutat olyan alkalmazást ami éjszaka is fogyasztaná az akkumulátort, és az adatforgalomban sincs semmi szokatlan. A döntő kérdés számomra az lenne, hogy milyen folyamat vagy szinkronizálás lehet az, ami nem az internetet használja, hanem a telefonos hálózatot? A brutális energiafaló működés ugyanis akkor is fennmarad, ha lekapcsolom az internetet, és csak a telefonos hálózat megszakításával szűnik meg (pl. repülő üzemmódban).
  3. Maci

    Lemerülő aksi

    Érdekes módon merül le újabban a telefonom. Nem túl régi Samsung A52. Éjszaka használat nélkül elveszíti a töltöttség 30%-át. Próbáltam energiatakarékos módban, nem segített. Lekapcsoltam róla a mobilnetet és a wifi-t, ugyanúgy lemerül. És akkor végső elkeseredésemben kivettem belőle éjszakára a sim-kártyát, és láss csodát így csak egy-két százalékot esett. Cseréltem benne sim-kártyát, mert annak a hibájára gyanakodtam, de az újjal is ugyanez a helyzet. Van valakinek ötlete?
×
×
  • Új...