Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

edm2326

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

edm2326 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. edm2326

    Port forwarding nem működik

    Kíváncsi voltam és letöröltem a linuxot a laptopról, maradt a Win 11, de így sem működik valamiért.
  2. edm2326

    Port forwarding nem működik

    PC-mel nem tudtam felébreszteni a laptopot, viszont laptoppal fel tudtam ébreszteni a PC-t. Mind a kettőn ugyanazok a beállítások vannak. Bezavarhat a Dual Boot Linux Fedora-val, ami a laptopon van?
  3. edm2326

    Port forwarding nem működik

    Teljesen jogos. Igen, illetve újra megcsináltam a pdf szerint mindent, sajnos így sem jó.
  4. edm2326

    Port forwarding nem működik

    Szia, Most próbáltam először hálózaton belül ébreszteni, de sajnos ez sem sikerül. Köszi a linket, végigmentem rajta, minden stimmel és mégis azt írja, hogy sikertelen ébresztés. Azt is próbáltam már, hogy csak alvóba rakom, de úgy sem jó. Az alany egyébként egy Lenovo Thinkpad T480, az ébresztő csomagot küldő eszköz pedig egy iPhone.
  5. edm2326

    Port forwarding nem működik

    Update: Wireshark kimutatja a 9-es UDP Port checket: Valamiért mégse működik a Wake On Lan, pedig be van minden állítva: DynDNS: TeamViewer a 192.168.1.67-es gépen:
  6. Sziasztok, Adott egy Fast 5655v2 router, meg szeretném nyitni a 9-es portot, hogy Teamvieweren tudjam használni a Wake On Lan funkciót, de nem akar összejönni. Amit eddig csináltam/észrevettem: DHCP Reserved Port Forwarding szabály hozzáadva Túzfalon engedélyeztem a kimenő és bejövő szabályoknál is UDP-n keresztü Nem NAT-olt a public ip-m, mivel egyes oldalak ugyanazt az ip-t hozzák, ami a router settingsben benne van, illetve 94-el kezdődik Port checker zártnak mutatja ezek után is UPnP-vel nyitott portot nyitottnak mutatja a checker Mi lehet a probléma? Köszi előre is!
×
×
  • Új...