Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gergő2

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Gergő2 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Gergő2

    Tv go hiba...

    *Nem egyedi az eset, a felettem levő emberek is erre panaszkodtak, akinek Xiaomi modellje van, illetve más helyeken is többször láttam, hallottam, kortól, nemtől, modelltől függetlenül, hogy az aplikáció nem működik, független a jó belépési adatoktól, az új HyperOS erába.
  2. Gergő2

    Tv go hiba...

    Mindegy... ezt el kell engednem, mert nem oldja meg senki. Legalábbis most még. Xiaomi telefon esetében, a friss, illetve az aktuális aplikáció csak a gyári Global verzióval működik, gyári CN verzióval nem. A korábbi verziók működhetnek ideig - óráig, passz.
  3. Gergő2

    Tv go hiba...

    Ahogy korábban írtam, NINCSEN köze a fiók adatokhoz, na de akkor ez a dolog nem lesz megoldva sajnos. Korábbi verziót próbáltam ki: Telekom TV GO_1.120.11, meglepetésemre működik, elindul. Pfpf... Viszont az új sehogyan se akar el indulni.
  4. Gergő2

    Tv go hiba...

    Köszönöm szépen. Viszont sajnos hiába írom le, sajnos nem egyértelmű még mindig. A profilhoz, a fiókhoz, nincs köze a hibának. Ha bejelentkezési, és egyéb ilyen hibám lenne, akkor az alkalmazás elindulna, és ki írná, hogy rossz a belépési adatok valamelyik része, de addig nem jutok el, addig nem "tölt" be az alkalmazás. Korábban már kifejtettem, hogy nem a bejelentkezés a problémám, hanem az, hogy az alkalmazás bezárul az üzenet alatt, hogy az alkalmazás leállt. Az android logcat ellenőrzése a hiba arra utal, hogy rossz link van 03-20 19:16:37.615 14405 14405 E AndroidRuntime: Oka: java.lang.UnsatisfiedLinkError: A JNI_OnLoad hibás JNI-verziója a következő helyen található: "/data/user/0/hu.telekom.telekomtv/app_outdex.so.14pro0. ": -401 A készülékem a Xiaomi 14 kizárólag Android 14 arm64 rendszerrel
  5. Gergő2

    Tv go hiba...

    Szia! Nincs köze a fiókhoz a problémának. Az alkalmazással van gond! Itt egy kép, az alkalmazás amint elindul ez jön fel: kép
  6. Gergő2

    Tv go hiba...

    Ohh, reagáltak, ennek örülök. Nem készülék függő a dolog. Jelenleg Android 14 arm64 eszközöm van, egy Xiaomi 14 hyperos-sel, aktuális fejlesztői rendszerrel.
  7. Gergő2

    Tv go hiba...

    Üdv! A TV Go alklamazás kódjában próblémák vannak, ami miatt bizonyos android rendszereken nem működik az a app. "I was getting a not opening app checking the logcat I see this error , using Google to search a fix I read info from some pages like stack overflow where they say you need a pro guard file in your project to retain the linker and avoid this linker issue ." "03-20 19:16:37.615 14405 14405 E AndroidRuntime: Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: Bad JNI version returned from JNI_OnLoad in "/data/user/0/hu.telekom.telekomtv/app_outdex/libdexprotector.14405.so": -401 maybe they need proguard-rules.pro in their project" Telekom TV GO 2.0.950 Telekom TV GO 2.0.931 Telekom TV GO 2.0.891 Telekom TV GO 2.0.890 Telekom TV GO 2.0.850 Ezeket próbáltam, és sajnos ezek egyike se indul el! Kérem javítsák ki a kódot. Alkalmazás hiba, nem android rendszer! Alkalmazás használatához a belépési adatoknak nincs köze ehhez! Kérem ezt az üzenetet mutassák meg egy szakértőnek, aki korrigálja a fáj forrását. Köszönöm. Ezért nem működik pl:. @Gacsa xiaomi-eu-s romommal !
×
×
  • Új...