Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Varga Sándor

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Varga Sándor eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Varga Sándor

    t-online

    Bocsánat mégis megvan a beállítások menüben!!!!!!
  2. Varga Sándor

    t-online

    Igen , köszönöm a chat segítségével kaptam új jelszó, be tudok lépni!! Viszont a jelszómódosítás hiányzik a beállítások, személyes adatok menüből!!! Nem lehet jelszót módosítani???????
  3. Varga Sándor

    t-online

    van kettő is, akkor Vanda nem tud segíteni???
  4. Sajnos nem figyeltem és 22.-én rosszul írtam be az új jelszót a t-online levelezéshez. Nem láttam figyelmeztetést, hogy rövidebb, mint az elvárt !! Azóta nem tudok belépni. Csak a 1414 segít???
  5. Varga Sándor

    TV Go

    Köszönöm!!!
  6. Varga Sándor

    TV Go

    Köszönöm!!Végre valaki becsületesen megválaszolja!! cseten 5-ször irányított az ügyintéző erre-arra, mindig vissza a semmire! Végre tudom!! Meddig tart az online felület szüneteltetése vajon???
  7. Varga Sándor

    TV Go

    regisztrávió, szerződéskötés: A Telekom TV GO használata néhány egyszerű lépésben elvégezhető regisztrációhoz, illetve szerződéskötéshez kötött, melyet itt érsz el. és hiába lépek a link-re ugyan az : nem rendeltem a fiókomhoz a TV GO szolgáltatást!! Hozzárendelném, de hogyan?????????
  8. Varga Sándor

    TV Go

    köszönöm a választ! Van Telekom fiókom. Amikor a TV GO-ra lépek, bejelentkezek a Telekom fiókommal, napok óta ezt a választ látom: Ehhez a Telekom Fiókhoz nem állítottál még be Telekom TV GO szolgáltatást. szeretnék én beállítani TV GO szolgáltatást, de bárhol próbálom: - az előfizezések - rendelések - beállítások menüben mindíg és mindig ide jutok: Ehhez a Telekom Fiókhoz nem állítottál még be Telekom TV GO szolgáltatást.
  9. Varga Sándor

    TV Go

    nem tudok a telekom fiókomhoz TV GO szolgáltatást rendelni!! lehet-e ingyenesen néhány csatornát nézni?? milyen fizetős kategóriák vannak????
×
×
  • Új...