Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

jivix

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

jivix eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Szia!Mire felhivtam volna oket, aktivalodott a mobilnet :) ugy tunik, ha online toltom fel az egyenlegem kb fel nappal kesobb frissiti az egyenleget az online fiokban igy a mobilnet is kesobb eled ujra.Ma is tanultam valamit ;) Tovabbi szep napot!
  2. Szia teherwagon! Online feltöltöttem az egyenlegemet 3500 Ft-tal. Domino Surf csomagban foglalt 1G-os internetforgalmamat idő előtt (auguszus 11 előtt) felhasználtam, és a lejáratkor ugye nem aktiválódott automatikusan a következő periódus (ami tegnaptól lett volna érvényes) mert nem állt rendelkezésre a szükséges összeg az egyenlegemen. Az online fiókomban ki is van írva, hogy felfüggesztve. Viszont ma feltöltöttem online, meg is érkezett az értesítés a sikeres feltöltésről, tehát hibaüzenet nem volt.Feltételezem, hogy ha már rendelkezésre áll az egyenlegemen az összeg, akkor automatikusan aktiválódik a következő mobilnet ciklus. Remélem részletes voltam :) Előre is köszi!
  3. T. címzett! A mai nap Domino kártyás telefonomat feltöltöttem a mobilinternet aktiválása miatt. Viszont az online fiókomban még mindig a régi egyelnegemet mutatja, és a mobilinternet sem aktiválódott. Mi az oka ennek?Előre is köszönöm!
×
×
  • Új...