sztgyip

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit sztgyip posztolt

  1. Köszi Roli82! Ez működik, frissült a lista, bár a 2016. január 6.-ai lista amit levadásztam az ASZF-ből, elég sok részletben eltér a TV-n láthatótól. A listában (aszf 2d függelék) sorszámok vannak a programnevek előtt, a TV-n látható a listában "programhelyek". Ezeket a programhely-számokat meg lehet valahol találni, vagy le kell írogatni a képernyőről?
  2. Hogyan lehet a boxot alaphelyzetbe állítani? ISB2201MT típusú boxról lenne szó. Azt szeretném, hogy a Családi csomag+Hd (84 csatorna) a csatornái az "Aszf" szerinti sorrendben jelenjenek meg. Bár az is lehet, hogy ez nem alaphelyzeti kérdés. Próbáltam a box hátoldalán található reset gombot megnyomni, de látszólag semmi nem változott.
  3. *anonymus írta: Bealítások/ Általános /A rendszer erőforrásai fülön legalsó sorban találsz ennyi hely van még szabadon százalékban. Magától nem telik meg soha a merev lemez mert alap esetben ha meg telik a hdd törli a leg régebbi felvételt.*Köszönöm!Ismerkedem ezzel a kütyüvel, csak pár napja jött be hozzánk, és még nagyon új :)
  4. Érdekelne, hogy a CISCO ISB2231 típusú IPTV Set-Top-Box hány órás (perces) felvételi idővel rendelkezik?Hol lehet lekérdezni, mennyi a felvett műsorok ideje, ill. mennyi hely (idő) van még a további felvételekre?