Törölt_tag5661

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag5661 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszönöm a választ! Hát ez szomorú! Az utolsó reményem a hálóban lévő tévében van, de az a falra van szerelve nem tudom megnézni a típusát, talán majd a férjem megoldja. A Panasonic nem igazán probléma mert a gyerek TV-je nem is baj ha nem nézi állandóan, de a Sharp tényleg zavar mert a szalonban van ahol dolgozom napközben. Valami olyasmit olvastam a linken amit küldtél (köszönöm!) hogy CA kártya és CI modul kell a kódolt digitális adók vételéhez, ez sem lenne megoldás?
 2. Köszönöm a gyors választ! Előfizetés: Digitális Kábel TV családi Emeleti TV-k: SHARP LCD COLOUR TV modell LC-37D65E PANASONIC LCD TV TX-32LE8PS A párom szerint CAM kártya kellene a box helyett, azt mondta ilyet kérjek a Telekomtól, van erre lehetőség?
 3. Üdv! Három TV van a házunkban és már egy jó ideje egyre kevesebb csatorna megy a 2 emeleti tévén, lassan már 10 is alig, tényleg csak nagy ormótlan dobozokkal lesz megoldható a problémánk? De hiszen minden tévénk képes digitális adás fogadására, és van rajtuk egy rakat usb szerű lyuk, tehát viszonylag újak, ennek ellenére nagy dobozokkal kell körberakjam? Ez nagyon elkeserítő lenne főleg a hálóban ahol a falon van a TV, se szekrény se más tároló nincs a közelében, mire pakoljam? Hihetetlen számomra hogy nem vásárolhatok hozzájuk valami apró bedugható szerkentyűt hogy ne csak a földszinti TV-t lehessen normálisan használni. A férjem szerint menjünk át egy másik szolgáltatóhoz mert a Telekom csak ennyit tud, de én ezt nem tudom elhinni, jelenleg minden szolgáltatás tőlük van, a telefon és az internet is, most akkor nincs más megoldásunk mint a szolgáltatóváltás? Tényleg nincs pendrive méretű kütyü amit bedugok a TV-be és megoldódik a gondunk?