poloska

Új tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

poloska a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. kábelnet

  Urak, elkanyarodtunk a tematol. (nincs ekezetem) Szoval: nekem Ciscom van kerestem möge routert, mert a Cisco ***** egyszerüen. Azelött Fritzbox 7390-em volt DSL-re. Lass csodat, rakötöttem hatul az 1-es LANra es megy minden, miutan megadtam a menüben, hogy kabel mögött ülök. Föleg a telefon, mert en sokat telefonalok külfödre es a Fritzboxnal meg tudom adni mikor Internet, mikor zsinoros. Aztan meg üzenetrögzitö meg telefonközpont meg a WLANja szuper. Most egy-ket huzassal megy minden! NEM KELL A BRIDGE MOD A TELEKOMTOL !! Hurra, mert mikor felhivtam azt se tudtak miröl van szo. Ennyi csak Info mindenkinek es köszi a hozzaszolast es segitseget!
 2. kábelnet

  NINCS. T-nel kell kerni Bridge modust ? vagy van mas megoldas?
 3. kábelnet

  Sajnos modem router (cisco) es a routert nem lehet lekapcsolni. Igy is megy? a sajat routerral?
 4. kábelnet

  Szia ! Kössz a valaszt! A Telekom szerint termeszetesen minden megy. Ezek szerint ez nem igaz. Nos a hatrakötött routerre köt az ember mindent a gyarin meg ha lehet lekapcs. Router DHCP-vel kapja az IP-T a gyaritol?
 5. kábelnet

  Hallo mindnyajan ! Le szeretnem a Telekomtol kapott Router/Modememet cserelni, mert nem jo. Idaig Fritz!Boxot hasznaltam ADSL-re . Minden szuper volt. Nos: 1, van valakinek tapasztalata a FRITZ KabelBoxxal 6490-es vagy hasonlo? (Egy baratom nem tudott vele csatlakozni) 2,milyen alternativ modem/router csatlakoztathato? Köszi!