Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kovács Kálmánné

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Kovács Kálmánné eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Tisztelt Telekom! Szolgáltató váltás miatt az új szolgáltató már március 8-ával lemondta az Önöknél lévő internet és telefon szolgáltatásomat. MT azonosítóm: ******** Sajnos, most tudtam meg, hogy a tv-csomagot nekem kellett volna lemondani - azt még mindig fizetem, pedig március 8. óta nem is használom. Letöltöttem a szolgáltatás lemondó nyilatkozatot. Az van rajta, hogy ehhez szükséges a Telekom tulajdonát képező berendezések átadás-átvételi nyilatkozata is. Ezt azonban nem találom a honlapjukon. Kérem segítségüket, hogy hol találom ezt a nyilatkozatot. Szeretném még tudni, hogy online be lehet-e küldeni a szolgáltatás lemondó nyilatkozatot valahova, vagy személyesen kell felkeresni a legközelebbi ügyfélszolgálatot. Köszönettel: Kovács Kálmánné
  2. Köszönöm a tájékoztatást. Hoppá díjcsomagunk van, de szinte egyáltalán nem használjuk a vezetékes telefont. Egykor a fax miatt kellett, de e-mailben már mindent el tudunk intézni. Ezért akarjuk a vezetékes telefont lemondani. Azt hiszem, a telefonos ügyintézést választjuk, mert nem csupán megszüntetésről van szó, hanem internet+tv csomag vételéről is. Még egy kérdés: mivel január 23-án jár le a hűségidő, kötbér fizetése nélkül már előtte kérhetem a módosítást január 24-i határidővel?
  3. Telefon tv, internet együttes előfizetésünk van. 2016.01.23-án jár le a hűségidőnk. A vezetékes telefon előfizetést le szeretnénk mondani. Az internet és a tv maradna továbbra is, esetleg másik csomag. Ki, hogyan, mikor, hol teheti meg az ügyintézést a módosításra?
×
×
  • Új...