Törölt_tag5914

Új tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag5914 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. kábelnet

  A fentebb leírt problémák még mindig léteznek, sőt amit elmondtak a többiek is igaz(twitch stb). Egy szerelő kijött egy hete, mindent rendben talált és mondta hogy ők ezzel igazaból nem tudnak mit csinálni, fönt meg szép szóval fogalmazva nem érdekli őket. Elszomorító.
 2. kábelnet

  Játék közben ki van kapcsolva a torrent. http://imgur.com/GuKWuRK (Ezt 16.00-kor csináltam, később is megnézem majd.) És ez ellen lehet tenni valamit? Mert más szolgáltatónál (pl.: *****) nincs ilyen probléma. Köszi a válaszokat!
 3. kábelnet

  Más online játékban is felmegy, nem csak a megemlítettben.
 4. kábelnet

  http://prntscr.com/9z0r4q Itt láthatjátok tracingnek az eredményét.
 5. kábelnet

  Sziasztok! Pár adat mielőtt bekezdenék a mondandómba: 50mbit le, 5mbit fel (http://www.speedtest.net/my-result/5058028838) Routerem wifi-s Körülbelül fél éve kezdődött el az a jelenség, hogy olyan délután 6-tól este 11, éjfélig más a pingem egy online játékban(CoD2), mint ami lenni szokott. Fél évvel ezelőtt az összes szerveren, ahol játszottunk 30 körüli volt(német szerverek), viszont az elmúlt fél évben a megadott idők között felmegy 60-90-120-ig.Utána szépen lemegy megint 30-ra.Szintén ebben az időben nem tudok twitch-en streamet nézni forrás minőségben, illetve ezzel együtt mindenehol belassul a videók betöltési ideje annak ellenére, hogy a speedtest.net szerint minden max-on van (értsd 50/5) és a pingem is rendben van. Tudom, hogy ez abszurdumnak tűnik, hogy ilyen miatt írok, de azért engem ez még is foglalkoztat, vajon miért lehet? Válaszotokat előre is köszönöm. Ákos