Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5981

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag5981 posztolt

  1. Sziasztok, 

    Már több hete gondolkozom vegyem-e, vagy sem. Már eléggé hajlok felé, hogy megvegyem ha lesz készleten jet black. A probléma az, hogy hetente jönnek elő újabb dolgok, zörög az iphone meg búg a töltőn stb dolgokat lehet a neten olvasni.

    Szerintetek megéri most venni? Vagy várni még amíg titokban kijavitjak ezeket és majd a későbbi szállítmanyokkal érkezőkből venni? 

    Plusz androidrol térnék át és ami nagyon fontos, hogy elvileg már elérhető a Samsung órák Gear Managerje ios-re. Ezt valaki meg tudja erősíteni? Vagy erről mit tudunk? 

  2. Sziasztok,

    Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség úgy telefont vásárolni a telekomnál, hogy tegyük fel a telefon ára 180.000Ft.- és én mondjuk önrésznek beleadok 150.000-ret és a maradékot pedig lebontani 1 vagy 2 évre + az előfizetés. És akkor pl marad 30000 hátra a telefonból tehát 2500Ft havonta 1 éven keresztül meg mondjuk egy közepes díjcsomag mondjuk Next S.

    Vagy ezt így nem lehet? A miért szeretnék így vásárolni kérdésre meg az a válaszom, hogy szeretnék még egy xbox-ot is vásárolni és akkor azt teljes áron kitudom fizetni, ezt meg majdnem teljesen.

×
×
  • Új...