Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5981

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

887 profilmegtekintés

Törölt_tag5981 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Tudom, de korábban már jártam így, hogy venni akartam Okosórát és azt írta csak a Győri üzletbe van. Közbe kiderült, hogy a Westendbe volt egy utolsó Így hát úgyse csinálok semmit ezen a szép Vasárnapon, megnézek pár telekomot hátha van valahol egy darab valami mágikus úton beragadva és hátha még meg is kapom ha kifizetem egészbe.
  2. Kökibe már voltam is de nincs. Megyek westend, allee, és mammut. Talán meg Corvin-t is megnézem
  3. Szerintem adok neki egy esélyt ha zörög majd vagy valami akkor gari. Megyek végig járom a telekom üzleteket itt bp-n hátha van valahol egy jet black. Ha nincs akkor várok, telefonos ügyintéző azt mondta a héten már jön egy elég nagy szállítmány. Kérdés az mennyire hamar fogy el.
  4. Sziasztok, Már több hete gondolkozom vegyem-e, vagy sem. Már eléggé hajlok felé, hogy megvegyem ha lesz készleten jet black. A probléma az, hogy hetente jönnek elő újabb dolgok, zörög az iphone meg búg a töltőn stb dolgokat lehet a neten olvasni. Szerintetek megéri most venni? Vagy várni még amíg titokban kijavitjak ezeket és majd a későbbi szállítmanyokkal érkezőkből venni? Plusz androidrol térnék át és ami nagyon fontos, hogy elvileg már elérhető a Samsung órák Gear Managerje ios-re. Ezt valaki meg tudja erősíteni? Vagy erről mit tudunk?
  5. És ha így előtörlesztek mondjuk 10 hónapot előre. a 12 ből, akkor a 11 és 12.-ik hónapokat majd 10 hónap múlva kell fizetni vagy előrejön a következő fizetési periódushoz?
  6. Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség úgy telefont vásárolni a telekomnál, hogy tegyük fel a telefon ára 180.000Ft.- és én mondjuk önrésznek beleadok 150.000-ret és a maradékot pedig lebontani 1 vagy 2 évre + az előfizetés. És akkor pl marad 30000 hátra a telefonból tehát 2500Ft havonta 1 éven keresztül meg mondjuk egy közepes díjcsomag mondjuk Next S. Vagy ezt így nem lehet? A miért szeretnék így vásárolni kérdésre meg az a válaszom, hogy szeretnék még egy xbox-ot is vásárolni és akkor azt teljes áron kitudom fizetni, ezt meg majdnem teljesen.
×
×
  • Új...