Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Laci

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Laci eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Laci

  MMS , Emeletdíjas SMS probléma

  Igen van ! Mix díjcsomag ilyen félig előfizetéses és kártyás , minden hónapban 3550 Ft töltik , és ebből vonja le az összeget ! És most is van rajta 3250 Ft Sima SMS viszont tudok küldeni !
 2. Üdvözletem ! Olyan problémám lenne , hogy November 1 -től , nem tudok küldeni a készülékemről , se MMS , se emeltdíjas SMS ! Eddig lehetett , és 8 éven át semmi probléma nem volt ! A díjcsomagom : MIX A T-mobil Webes felületén a fiókom beállításánál , meg néztem hogy az MMS fogadás / küldés be van e kapcsolva , de be van Aktív ! És a Fogadott . emeltdíjas SMS tiltás is inaktív ! A készülékemen is megnéztem , hogy nem e ott van a baj , de az Üzenetek beállításnál , minden rendben van , mint az SMS , mint az MMS ! Mikor elakarok küldeni egy MMS vagy egy emeltdíjas SMS azt írja , hogy az ön hálózatán ilyen művelet nem lehetséges ! A segítséget előre is köszönöm !
 3. Üdvözletem ! Az lenne a kérdésem , hogy ha új előfizetéses készüléket vennék , akkor a mostani díjcsomagot megtarthatom ( vagy ) átvihető e ? Mert a jelenlegi díjcsomagom MIX , nézegettem készülékeket , kiválasztottam a meglévő előfizetést , ott ki is hozta a díjcsomagomat ! de készüléket csak úgy tudok a kosárba rakni , hogy ha.... új díjcsomagot választok !
×
×
 • Új...