Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Suttyo

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Suttyo posztolt

  1. 6 órája, btz írta:

    @Suttyo

    Voip is hozzá van párosítva a kapott HGW-hez. Szerintem a szolgáltásodat is áttállították vdsl2-re, az eszközeid eközben csak adsl2+ tudnak, ha jól néztem meg a specifikációjukat. Hogy tényleg vdsl-t használsz e azt ellenőrizheted a HGW adminisztrációs felületén. Milyen típusú a HGW és melyik netcsomagod van? Miért rendeltél IPTV-t, ha nem érdekel?

    Sajnos igazad van. vdsl2-re lett állítva. Bár azt nem értem miért, mivel 20-as netem van és nem is tud többet a hálózat. Ezt is sírva.....  Az iptv csak egy kedvezmény miatt lett megrendelve, nem is használom.

  2. Üdv! A napokban kibővítettem a T-s internet és telefonszolgáltatásomat egy ip tv-vel. HGW-t cseréltek, megy is minden. de én csak a szerelés idejére raktam vissza a t-től kapott régi HGW-t ugyanis sajátot használok, ami eddig hibátlanul működött. Sajnos azóta két saját kütyüm sem megy. Ellenőrizzem az adsl kábel csatlakozását hiba jelenik meg mind két saját eszközömben.  Az t-töl kapott természetesen működik. Mi lehet a gond? 

    A két saját eszközöm: 

    Eszköz 1

    Eszköz 2

  3. Üdv! Adott egy zte zxv10 h201l csodamasina. Mivel elég gyengécske a wifi így vásároltam egy access point eszközt hogy felerősítsem. (tp-link tl-wa701nd) Minden rendben is működik kivéve azt az apróságot, hogy ezzel a csodamasinával nem működik. Több más eszközzel teszteltem hibátlanul megy kivéve ezt a zte csodát. Mi lehet a gond?

×
×
  • Új...