Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kun Károly

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Kun Károly posztolt

  1. 4 órája, Telekom szakértő írta:

    Szia!
    Ha a vezeték nélküli telefon alatt mobiltelefont szolgáltatásra gondolsz, természetesen az is használható, függetlenül a vezetékes telefon meglététől.

    Ha valamilyen egyéb, konkrét készülékre gondolsz, amit használni szeretnél a vezetékes telefonkészülék mellett, kérjük linkeld be, hogy pontosan milyen eszközről lenne szó és utánanézünk.

    ^Dániel

    Gigaset E290 DECT (vezeték nélküli) telefon fekete - Telekom Ezt a vezeték nélküli készüléket és egy Panasonic vezetékes készüléket szeretnék egyszerre használni.

  2. 2 órája, Telekom szakértő írta:

    Szia Károly!

    Mire gondolsz pontosan? Otthoni vezetékes internet szolgáltatásunk mellé igényelsz Okoswifi rendszert WiFi mesh eszközökkel és ezekkel együtt szeretnéd használni a vezetékes telefonkészülékedet? Erre természetesen megmarad a lehetőség.

    ^Levente

    Úgy szeretném hogy nekem van egy vezetékes telefonom és pluszban kérném a szolgáltatás mellé a vezeték nélküli telefont. És így működne e mindkettő? Válaszodat előre is köszönöm. 

  3. Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a routeren lévő vezetékes telefon csatlakozót akkor is tudom-e használni ha a telekomos wifis vezeték nélküli készüléket is kérem.A lényeg hogy a vezetékest és a wifis televont is szeretném használni mivel a lakásban több helyen is kell a készülék.Köszönöm a válaszokat előre is.

  4. Tisztelt szolgáltató.Mindig is telekomos voltam és az is maradok de most egy kicsit elrontották a kedvemet.A fiam bevitt a feleségemmel minket egy flottába,mert kedvezőek voltak a feltételek.A fiam megszüntette a flottáját így nekünk is újból külön előfizetést kellett készíteni.A rossz érzést az okozta hogy megtartottuk eredeti számainkat és ezért számonként 4500ft-ot kellet fizetni,így 9000ft-ot fizettünk.Elmagyarázná valaki hogy mi került 4500ft-ba,mert el nem tudom képzelni.Tisztelettel Kun károly egy hűséges előfizetőjük. 

×
×
  • Új...