Törölt_tag6352

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6352 posztolt

 1. Sziasztok! Ebből nekem elegem van, csak arra lennék még kíváncsi, kinek is van ez a TV-GO, mert egyszerű halandónak biztosan nem!? Kezdetektől előfizetője vagyok a T-comnak, vagy a mit tudom én minek is hívták öket már a múlt században A több hónapos sikertelen kísérletezgetések ezzel a TV-GO-val (és az internetük hibáiról még nem is szóltam) próbára tették a türelmemet. Ezzel a szolgáltatóval nem szeretnék a jövőben kapcsolatban lenni! Köszönöm mindenkinek a segítségét!
 2. Tudom, hol az IE, mert már szem elé tettem magamnak Nem működik nálam azon sem Újra végigpróbáltam a böngészőkben, nagyon nehezen, többszöri kidobás után a Safariban elindult. De itt szinte az egész menürendszer használhatatlan!!!! Sajnos igaza van fgabor87 felhasználónak. Ez már szégyen! A 10-es előtt Win7-em volt, szintén 64bites éveken keresztül. A gépem memóriája 8GB. A többi szövegből nem sokat értek Tehát a megoldás tényleg az lenne, hogy telepítsem a gépemre a 32 bites operációs rendszert? Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni Más megoldás???
 3. Szia! Egy féle van, legalábbis nem találtam kettőt. Hogy melyik? Fogalmam sincs! Nem vagyok számítástechnikus, egyszerű amatőr gépező vagyok, aki szeretné esténként a TV-Go-t használni! Amit tudtam megcsináltam. Miért ilyen bonyolult??? Ha nem lehet használni, minek van??? Na jó, bocsi, de annyira elegem van Akkor hogyan tovább?
 4. Szia! Ment is 10 napig! Most pedig kezdi a *****ségeit elölről! Azt akarja telepítsem le azt a kiegészítőt. Hát jó, letelepítettem, a FireFoxot újraindítottam, tévécsatorna kiválasztva, és mily meglepő, megint azt akarja, telepítsem le azt a kiegészítőt! Ezt így megcsináltam 3x! Elegem van! Ez megy hónapok óta!!! Szeretnék végleges megoldást erre a problémára! Köszönöm a segítségeket!
 5. Köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
 6. Köszönöm! Megy!
 7. Mi az az "add on"?
 8. Köszönöm, de 64 bites win10-em van, e miatt nem szeretném 32-re cserélni!
 9. Melyik böngészőn működik a TV-GO? Nálam egyiken sem!