Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6352

Új tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6352 posztolt

  1. Törölt_tag6352

    TV GO

    Sziasztok! Ebből nekem elegem van, csak arra lennék még kíváncsi, kinek is van ez a TV-GO, mert egyszerű halandónak biztosan nem!? Kezdetektől előfizetője vagyok a T-comnak, vagy a mit tudom én minek is hívták öket már a múlt században A több hónapos sikertelen kísérletezgetések ezzel a TV-GO-val (és az internetük hibáiról még nem is szóltam) próbára tették a türelmemet. Ezzel a szolgáltatóval nem szeretnék a jövőben kapcsolatban lenni! Köszönöm mindenkinek a segítségét!
  2. Törölt_tag6352

    TV GO

    Tudom, hol az IE, mert már szem elé tettem magamnak Nem működik nálam azon sem Újra végigpróbáltam a böngészőkben, nagyon nehezen, többszöri kidobás után a Safariban elindult. De itt szinte az egész menürendszer használhatatlan!!!! Sajnos igaza van fgabor87 felhasználónak. Ez már szégyen! A 10-es előtt Win7-em volt, szintén 64bites éveken keresztül. A gépem memóriája 8GB. A többi szövegből nem sokat értek Tehát a megoldás tényleg az lenne, hogy telepítsem a gépemre a 32 bites operációs rendszert? Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni Más megoldás???
  3. Törölt_tag6352

    TV GO

    Szia! Egy féle van, legalábbis nem találtam kettőt. Hogy melyik? Fogalmam sincs! Nem vagyok számítástechnikus, egyszerű amatőr gépező vagyok, aki szeretné esténként a TV-Go-t használni! Amit tudtam megcsináltam. Miért ilyen bonyolult??? Ha nem lehet használni, minek van??? Na jó, bocsi, de annyira elegem van Akkor hogyan tovább?
  4. Törölt_tag6352

    TV GO

    Szia! Ment is 10 napig! Most pedig kezdi a *****ségeit elölről! Azt akarja telepítsem le azt a kiegészítőt. Hát jó, letelepítettem, a FireFoxot újraindítottam, tévécsatorna kiválasztva, és mily meglepő, megint azt akarja, telepítsem le azt a kiegészítőt! Ezt így megcsináltam 3x! Elegem van! Ez megy hónapok óta!!! Szeretnék végleges megoldást erre a problémára! Köszönöm a segítségeket!
  5. Törölt_tag6352

    TV GO

    Köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
  6. Törölt_tag6352

    TV GO

    Köszönöm! Megy!
  7. Törölt_tag6352

    TV GO

    Mi az az "add on"?
  8. Törölt_tag6352

    TV GO

    Köszönöm, de 64 bites win10-em van, e miatt nem szeretném 32-re cserélni!
  9. Törölt_tag6352

    TV GO

    Melyik böngészőn működik a TV-GO? Nálam egyiken sem!
×
×
  • Új...