Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6484

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag6484 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Nagyon sajnálom, mert ez a kedvezmény nagy segítség volt a családunknak .... anno csak ezért váltottam domino-ról előfizetésre, hogy a szüleimmel, akikkel napi szinten beszélek egyszerűbb és olcsóbb legyen a kapcsolattartás amíg hosszabb ideig vidéken voltam. Ezek után nem sok értelme lesz hogy megtartsam az előfizetésemet, ha mindenképpen fizetni kell percdíjat azért, ha beszélni akarok velük... remélem kihoznak hamarosan valami újabb kedvezményt, ami "családbarát" lesz.
  2. Szia Roli82, köszönöm a válaszodat. Most hívtam fel a T ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy megszűnt a családbarát kedvezmény 06.01-én és nem tudnak újabb számot hozzáadni az előfizetésemhez. :-((( Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy tájékoztatva lettünk - feltételezem sms-ben, hogy változtak az ÁSZF-ben foglaltak, de ezt szerintem élő ember nincs aki elolvassa. Viszont, mivel a link amit küldtél még most is él a T honlapján, kérdés, hogy valóban megszüntették a kedvezményt??
  3. Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy a családbarát kedvezménybe eddig összesen az előfizetésem mellett 3 domino feltöltőkártyás szám volt bevonva? Be tudok további telefonszámokat vonni a kedvezménybe? köszönöm!
×
×
  • Új...