Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6576

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Törölt_tag6576 posztolt

  1. Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Azt mondták, hogy nincs olyan modem a készleten, ami támogatja a bridge módot. Meg azt, hogy nem kötelesek kicserélni. Ekkor mondtam azt, hogy valószínűleg szoftverhibás, és hogy 1 hét alatt idáig csupán vagy 4x halt meg teljesen, ezután érdekes, mindjárt akad modem. :D 

    Most megint ott járunk, hogy várunk egy szerelő hívására. Remélem nem lesz megint 3 nap.

  2. Épp most, anonymus írta:

    Kétszer neki futottam, de nem marad meg a bridge mód. Szoftver újbóli leküldésest javaslom és utána bridge mód esetleg.   Szoftver cseréhez nekem nincs jogosultságom. Vagy csere egy Cisco 3925-re vagy D-link b3 hgw-re. Sajnálom... lehet közre játszik az is hogy használt Sagemet kaptál és van vmi rejtet hibája.

    Használtat kaptam? Jó tudni. :D Ciscom volt ezelőtt, 3 évig ment frankón, utána az utóbbi időkben elkezdett random sípolni (valószínűleg a nagy melegtől a kondik megjárták). Ezért is kaptam ezt a sagemcom csodát.

    Mit javasolsz akkor, hogyan érhetném el, hogy kicseréljék? Ugyanis másfél órája a szerelő azt mondta, hogy menjek a francba az ilyen kéréseimmel. :D

  3. 5 perce, Roli82 írta:

    Passz. Küldd el anonymus-nak a sagem sorozat számát vagy MAC címét privátban és megoldja.

    biyadhoo megpróbálta átállítani, sajnos kevés sikerrel. Azt tanácsolta, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot, de ha ő sem tudja, akkor szerintem ott sem tudnák. És megint eljátszódna a hibajegyes dolog. Aztán elküldene a szerelő a francba.

    Szerintetek mit kéne tennem? 

  4. 1 hete kaptam egy ilyen csodát. Már az első nap úgy kezdte, hogy random megfagyott az egész. (Állapotjelző ledek okésak, de nem lehet elérni se a modemet, se a netet.) Ezt idáig az 1 hét alatt 4x eljátszotta. Ilyenkor újra kell indítani. Na mondom magamba, adjunk neki még egy lehetőséget bridge módban, mivel itt olvastam, hogy ez lehetséges ennél a modemnél. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol a kedves ügyintéző azt mondta, hogy megpróbálja átrakni. Ez nem sikerült, ugyanis mondta, hogy a kezelőfelület éppen nem elérhető. De mondta, hogy felveszi hibajegynek, és egy szerelő megoldja a problémát. Mondta azt is, hogy ha esetleg nem támogatja a modem a bridge módot, kihoznak egy újat, ami igen. Ez pénteken történt. Ma (hétfőn) hív a szerelő (valami technikus), hogy ez a modem nem támogatja és újat sem hoznak addig, míg ez működik. Valaki most akkor el tudja dönteni, hogy támogatja-e a bridge modot vagy sem? És mit tegyek, ha egyszerűen ilyen instabil ez a modem?

×
×
  • Új...